Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos babának hányszor...

9 hónapos babának hányszor adjak tápszert?

Figyelt kérdés
Nemrégen választotta le magát a kisfiam, átálltunk a tápszerre. Vajon elég e neki, ha csak reggel és este kap 2-2 decit. Valahol hallottam/olvastam, hogy meg kell lenni a napi x mennyiségű tejnek.. De lehet, hogy az a piciknél van... Esetleg szerintetek adjak neki délután is egy üveggel?
2011. szept. 10. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha rendesen eszik, akkor szerintem már elég reggel és este. :)
2011. szept. 10. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
A kisfiam 1 hós kora óta tápszeres. Ma lett 8 hónapos éppen, délután és reggel-este kap tápszert még. De ha egy hónap múlva már nem igényli a délutánit, simán elhagyom, szóval szerintem nem gond nálatok sem! Helyette most már úgyis ehet natúr joghurtot, sajtot, egyéb savanyított tejterméket, vagy tejpépet, ezek is tejalapúak!
2011. szept. 10. 18:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Az orvosok 1 éves korig napi 500 ml tej alapú táplálékot javasolnak. Ezek szerint nálatok 400 tápit iszik, ha kap még minden nap valami tej alapút, tejpépet, rizspépet, joghurtot, stb., akkor rendben van így.

De a legbiztosabbat a te orvosod, védőnőd mondhatja :). Nekem ezt mondták.

2011. szept. 10. 21:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam.. :) Majd megkérdezem a védőnőt, de annyira nem izgulok már..:)
2011. szept. 11. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!