Mit adjak a babámnak ha már nem fogadja el 5 hónaposan az egyik tápszert sem? Tízóraira gyümölcsöt, ebédre főzeléket eszik, de mit adjak reggelire, uzsonnára és vacsorára?
ha 1est kap akkor azok keserüek,és ha kostolt gyümit akkor lehet azok után tényleg nem kell neki a keserü iz.
2est próbáltatok már?igaz nincs még 6 hós,de ha azt elfogadná,akkor sztem ehetné.
Nekük nem volt otthon tápszerünk de nem volt még 6 hós a fiam mikor hirtelen elapadt a tejem,vasárnap volt,és dm-ben ugye csak 2es táp van,igy hát olyat kellett vennem.
5 hónaposan így nézett ki a kisfiam napi étkezése.
6kor kelés, szopi
7kor reggeli, főtt étel, valamilyen püré
10kor gyümölcs
12-13 között ebédre püré
16kor gyümölcs
18-19 között vacsorára püré
20kor fürdés után még szopi
Úgy csináltam, hogy a reggeli püré az mindig az előző napi ebéd volt, és ebédre mindig frisset főztem, abból kapott vacsorára is. A gyümölcsöt darált keksszel, vagy babapiskótával sűrítettem.
Neked nem adott a védőnő tájékoztatásul egy kis táblázatot, hogy mikor mit ehet?
az enyémen azt írja, hogy: 8. betöltött hónaptól joghurt, sajt, kefir, túró. Krémtúrót majd ne készen vegyél (tartósítószer, meg színezék miatt), hanem készítsd el neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!