Nem kéri a tápszert 10 és fél hós babám, mit adjak helyette?
Az én fiam már 6 hós kora óta nem eszi a tápszert és 7-8 hós kora óta a tejpépet sem. Eleinte mindig belekevertem minden kajájába 1-2 kanál tápszert, de csak annyit, hogy ne érezze meg rajta, mert akkor nem ette. A fiam mindent megeszik ami sós, de az édesért nincs oda.
Mi már napi 4-szer ritkán 5-ször eszünk.
Ha ötször eszik akkor kb ilyneket:
Reggeli: tejbegríz (10 hósan még csak a Hippes üveges tejbegrízt ettük, mostmár inkább én főzöm sima és laktózmentes tejből)
Tízórai: gyümölcsök keverve babakekszel, müzlivel, túróval, joghurttal + 2 kanál tápszer.
Ebéd: zöldségek husival (mindenféle), tésztával, sajttal, rizzsel, gabonával.
Uzsonna: most próbáljuk a kiflit, vajas kenyeret, stanglit.... stb, de még 10 hósan Nestlé vagy Humana tejalapú bébidesszert (kekszes, vaniliás, csokis, túrós) volt, amiből mindig kettőt evett meg egyszerre.
Vacsora: amit főzök azt eszi, ha eheti. Ha nem akkor kb hasonlót mint az ebéd.
Nekem még a kakaót sem hajlandó meginni a fiam. Remélem változni fog, mert még olyan gyereket nem hallottam aki nem szerette volna a kakaót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!