Mit adjak helyette? Kisfiam 1 éves. Kb 2 hete nem hajlandó meginni az esti és reggeli tápszert. Vettem helyette tejitalt abba beleiszik, kb 100ml aztán annyi. Próbáltam már mindkettőbe cukrot, kakaót tenni de egyszerűen nem kell neki.
Én soha nem néztem/em, megvan-e a fél liter tejalapú.
A lányom most 22 hós, még 2-3x ciczik, tejitalt akkor issza meg reggelnte, ha olyan kedve ven.
Tejterméket (natúr joghurt, házi túrókrém, sajt) eszik.
Szerintem számolok és méregetek?
hogy függ össze hogy nagyon beteges és ezért nem akarsz neki rendes tejet adni???Na mindegy
Nálnk se itta meg a tápszert 11 hós kora óta,semilyen tejalapú dolgot sem.Kapott 1,5%-os tejből kakaót.Jah és csak este fogadta el reggel nem:-(
Napközben mindig kapott krémtúrót,rudit,tejszeletet.Vannak babák akiknél nincs meg a napi fél liter és semmi bajuk....
Most hogy kap vitamint(19 hós)elég jól issza a kakaót meg a tejet is:D
Az enyem semennyi tapszert nem hajlando meginni.Igaz, meg szopizik, de szerintem nem sok tejem van mar. 9,5-10 honaposan probaltuk eloszor, azota folyamatos probalkozas, mndenfele tapszerrel, de nem megy. Azt csinalom, hogy a gyumolcsebe, joghurtjaba, fozelekebe rakom bele a port, de csak annyit, hogy ne nagyon vegye eszre.
Mar a tejpepet sem nagyon szereti. Januar vegen lesz 1 eves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!