Menessem vagy ne? Már megőrjítenek.
Hát ha még nem áll és nem lépked akkor semmi esetre sem!!! nincs még felkészülve a kis lába.
a lányom egy évesen a Balcsiban indult meg. azaz felállt, és ahogyan az apja fogta őt, csak lépett egyet. ez volt 1,5 hónapja. az utóbbi napokban négykézláb szinte nem hajlandó közlekedni, kapaszkodik bele a nadrágomba, nyöszörög hogy fogjam a kezét. Igaz már egy kézzel is szépen megy és nagyon nehéz megállni hogy ne így közlekedjünk egész nap, de igyekszem négykézlábazásra bírni őt, hiszen én sem bírnám egész nap vezetgetni és még neki sem túl jó ez!
nem gyaloggalop ez, ráér még a babád!
A babák okosak!! tudják ami tudnak, és pontosan tudják azt is mikor van itt az ideje, hogy felálljanak és járjanak! Türelem, a többi nagyokosra ne figyelj, csak azt csináld amit a babádnak a legjobb. Várj türelemmel!
Nekem 16hós a kisebbik fiam, van egy barátnő az ő lánya 2hónappal idősebb a fiamnál- iszonyat sokmindent megtanított neki anyukája- és ha ittvannak nálunk nemgyőzi mutogatni mit tudnak már. MI mellettük totál tudatlanok vagyunk! :D Pedig hidd el az én fiam is nagyon nagyon sokmindent megért, csinál, mutat, én tudom, hogy nagyon ügyes ő. A kislánnyal meg így szeret villogni anyuka. Nemgyőzöm őket dicsérni, ha ittvannak, de tulajdonképpen leto...jom nagy ívben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!