Léna.:) kérdése:
Mit csináljak? Teljesen megőrjítenek. :S
Figyelt kérdés
Na, tehát most szögezzük le: nem kérek leba*ás, nem miattam van. Tehát van 2 kaukázusink. 1 fiú és 1 lány. A lány 1-jén szülte egymás után a 4.ALMOT!!! 1. alom keverék volt, a többi az apakutyánktól fajtatiszta. De vitték őket mint a cukrot. Már most így, másfél hetesen fent vannak az EXPRESSZEN. Ez csapta ki a biztosítékot: Ma hívott egy férfi, hogy kéne neki kutya, de hogy Pestre fel tudnánk-e neki vinni, mert messze lakik. Én vettem fel Anya telefonját, én vettem fel. Mondtam, hogy oké, majd Anya visszahívja, de hozzátettem, hogy 8 hetes korukban vihetők el legelőbb. Anyának mondom, hogy hívja vissza, erre elkezd velem kiabálni, hogy hülye vagyok??? hogy mondhattam, hogy 8 hetesen??? Ő MONDJA, HOGY 4 HETESEN már el lehet vinni, amikor már esznek. Hiába papolok anyának meg apának is a kutyás dolgokról, mint Cesar Millan kutyapszihológiája, ami persze nagyon jól megy a neveletlen kutyáinknak, arról, hogy 4 hetesen NEM lehet elvinni, mert igenis, az a 4 hét nagyon fontos a szocializációjukhoz. Mit csináljak? :S2011. jún. 11. 12:16
1/6 anonim válasza:
Hát nem tehetsz semmit, ugyanis felnőttek, ők döntenek és mivel makacsak, így főleg nem tudsz semmit sem csinálni. És amúgy neked van igazad, mivel a kutyák a 4. hetükben kezdenek hallani. Csak 7 hetesen lehet őket elvinni vagy amikor már nagyobbak.
2/6 anonim válasza:
Amúgy sem egyszerű fajta szaporítótól származó kölykeinél még fontosabb lenne a szocializáció miatt 8 hetes korukig az alomban maradniuk.
Olyan vevőnek meg csak a szüleidhez hasonló lelketlen szaporító ad el kutyát,akinek 4 hetes kutya kell.
3/6 anonim válasza:
4 hetesen nem csak a szocializáció miatt van szükségük az anyjukra de akkor még szopnak is. A szüleid pedig törvényt sértenek azzal, hogy chipp nélkül adják oda a kölyköket. Sőt az új törvénytervezet szerint 8 hetes kor alatt is illegális lesz kutyát eladni. Hogy őszinte legyek eddig az ebadó ellen voltam de kezdek vele nagyon egyetérteni...
4/6 anonim válasza:
Pont az ilyen primitív sufniszaporítók fognak alóla kibújni.
Meg aztán 3000 ft/kutya évente,egy alomból kitermelik sokszorosát.
Az Adóhivatalnál kéne inkább feljelenteni az ilyeneket.
5/6 anonim válasza:
A szüleidnek mutattad azt a helyet ahol láttad a 8 hetet? mert ha leírják egykönyvben pl hogy cs8 hetesen lehet akkortalán a szüleid is megértik hogy bajuk lesz akutyáknak!Amugy aki elvinné az nem mondta hogy 8 hetesen viszi csak el mert elöbb nem lehet?
6/6 anonim válasza:
Az a baj,hogy a szaporítókat nem érdekli,mi baja lesz a kutyának.Eladta,mossa kezeit.Ha elpusztul a kicsi,a tulaj majd vesz másikat helyette,tiszta haszon anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!