Hogy hívják a babátokat? Milyen nevet adnátok neki ha most születne?
Kisfiam , akit sajnos a terhességem 5.hónapjában vesztettünk el a Nimród nevet kapta volna.
Kislányom neve Geszte Csenge
Ha most szülnék a fiam Regő a lányom Ajsa lenne
Kisfiam lassan 5 éves Öt Flórián-nak hívják,akkor gondolkodtam még a Levente névben is Ha akkor kislányom lett volna akkor Eszter lett volna.
Kislányom tegnap volt 3 hónapos öt Eszter-nek hívják.Páromnak a Fatime,Leila nevek tetszetek még.Ha kisfiú lett volna akkor Norbert lett volna.
26/N
3 hós babómat Rékának hívják. Nekem tetszett még a
Lili, a páromnak a Flóra, Fanni (ezeket szerintem mostanában sokan használják). Olvastunk egy könyvet a nevek jelentéséről, és ezért döntöttünk a Réka mellett, mert van egy ilyen nevű ismerősöm, és tényleg olyan amilyennek leírták. A fiú névvel bajban voltunk, mert biztosak voltunk benne, hogy lány lesz, az utolsó pillanatban dobta be a párom a Rajmund nevet.
Nekünk még beletelik 2-3 évbe, míg babánk lesz, de már régen kitaláltuk a neveket a Párommal. Ő adta a lány nevet: Alíz Zoé, én pedig a fiúnak: Aurél Péter.
Néha úgy érzem még lehet változtatás bennük, de lehet maradnak ezek a nevek addigra is. :)
23N
Az én kislányom VIVIEN
A kisfiam: CSABA (az apukája neve után)
Tervezzük a 3. babócát, nála szóba jött:
- fiú: Ádám, Dániel, Gergő (csak sajna ez nem illik a
családnévhez)
- lány: Renáta, Nóra (férjemnek még tetszik az Eszter
-nekem meg a Lotti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!