Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy hívják a babátokat?...

Hogy hívják a babátokat? Milyen nevet adnátok neki ha most születne?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 17:05
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Kisfiam , akit sajnos a terhességem 5.hónapjában vesztettünk el a Nimród nevet kapta volna.

Kislányom neve Geszte Csenge

Ha most szülnék a fiam Regő a lányom Ajsa lenne

2011. okt. 3. 06:10
 32/37 anonim ***** válasza:
Van egy 1 éves Botondunk. Ha lesz második, akkor Csongor vagy Zsóka, Luca.
2011. okt. 3. 07:04
 33/37 anonim ***** válasza:

Kisfiam lassan 5 éves Öt Flórián-nak hívják,akkor gondolkodtam még a Levente névben is Ha akkor kislányom lett volna akkor Eszter lett volna.

Kislányom tegnap volt 3 hónapos öt Eszter-nek hívják.Páromnak a Fatime,Leila nevek tetszetek még.Ha kisfiú lett volna akkor Norbert lett volna.

26/N

2011. okt. 3. 07:39
 34/37 Disi ***** válasza:

3 hós babómat Rékának hívják. Nekem tetszett még a

Lili, a páromnak a Flóra, Fanni (ezeket szerintem mostanában sokan használják). Olvastunk egy könyvet a nevek jelentéséről, és ezért döntöttünk a Réka mellett, mert van egy ilyen nevű ismerősöm, és tényleg olyan amilyennek leírták. A fiú névvel bajban voltunk, mert biztosak voltunk benne, hogy lány lesz, az utolsó pillanatban dobta be a párom a Rajmund nevet.

2011. okt. 3. 07:42
 35/37 anonim ***** válasza:

Nekünk még beletelik 2-3 évbe, míg babánk lesz, de már régen kitaláltuk a neveket a Párommal. Ő adta a lány nevet: Alíz Zoé, én pedig a fiúnak: Aurél Péter.

Néha úgy érzem még lehet változtatás bennük, de lehet maradnak ezek a nevek addigra is. :)

23N

2011. okt. 3. 08:29
 36/37 anonim ***** válasza:
Kislányom Izabell, ha fiú lett volna akkor Arturnak nevezzük. Most nagyon tetszik még az Abigél lánynévben, fiúban az Olivér. De nem lesz több :(
2011. okt. 3. 08:55
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Az én kislányom VIVIEN

A kisfiam: CSABA (az apukája neve után)

Tervezzük a 3. babócát, nála szóba jött:

- fiú: Ádám, Dániel, Gergő (csak sajna ez nem illik a

családnévhez)

- lány: Renáta, Nóra (férjemnek még tetszik az Eszter

-nekem meg a Lotti)

2011. okt. 3. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!