Hogy hívják a babátokat? Milyen nevet adnátok neki ha most születne?
Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 17:05
21/37 anonim válasza:
Nekem Dórám van, de a Boróka nagyon tetszik!!!! :D Ha kisfiam születne, Botondnak hívnám, esetleg Benedeknek. Lánynévnél szóba jöhetne még az Eliza, Berta, Hanna.
Szép napokat!
23/37 anonim válasza:
Botond a kisfiam neve. Ha születne még egy akkor Nimród lenne, lányban nem gondolkodtam.
24/37 anonim válasza:
Máté, és ha most születne is Máté lenne:)
A lányom meg Gréta lenne.
25/37 anonim válasza:
Nekem van egy Borókám :) és nehogy azt higgyétek, hogy ritka, nézzétek meg a tavalyi 100 leggyakoribb név listáját....
26/37 anonim válasza:
2 neve van: Máté János (utóbbi az apukája miatt) Én Pétert szerettem volna mindenképp, de a férjem ragaszkodott a Mátéhoz. Gábor azért nem lett, mert majdnem aznap született, és nem akartuk úgy. Ha egyszer lesz lányom is, akkor Noémi, Lilla, Eszter, Mariann vagy Veronika lesz.
27/37 anonim válasza:
Fiúnevet választani nekem nagyon nehéz (volt), Áronnak hívják a kisfiamat. Ha most születne egy kislányom, Ariana-nak szeretném nevezni, de a férjemnek nem tetszik. Esetleg még Alina, de a férjem azt sem bírja.
28/37 anonim válasza:
Kisfiam Mihály, a még egy fiam lesz Csongor lesz, lány nevek közül pedig tetszik: Abigél, Minka, Bóra, Helka
29/37 anonim válasza:
A lányom Anna, a fiam Botond (3 és 1.5 évesek)
Tesónak pedig... nem egyszerű kérdés, a következő nevek jöhetnének szóba: Izabella, Alíz, Réka, Sára - András, Bálint.
Kedvenc fiúnevem a Bercel, de ez sajnos katasztrofális lenne a vezetéknévhez :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!