Hány hónapos korában küldték a babátokat Korai Fejlesztőbe és mi volt az oka?
bocs az offért...
szia első, még mindig nem kaptátok meg a papírt? (én vagyok a korababás anyuka)
én jövőhéten fogom vinni 14 hónaposomat. koraszülött és súlyosan hypotón volt. 4 hónapos korától járunk dévényre, 8 hónaptól hRG vizi gyógytornára. két hete voltunk a fejlesztőbe és jövőhéten lesz az első foglalkozás.a vizi gyógytonrás ajánlotta nekünk, eredetileg a Down központ nyitotta meg. ott azt mondták azzal a két hónappal van lemaradva amivel hamarabb született. Én igyekszem mindenhová vinni a lányomat ahová csak lehet, főleg ha ingyen van.
3 honaposan, mert ugy feszitette magat, szinte C betuben, es utanaolvastam, hogy miert is.. a fiamnak nehol laza, nehol feszes volt az izomzata, meg betett neki a 12 oras szules is.
10 honapos koraig jartunk.
elsonek a neurologiara vittem, mert a haziorvos azt mondta, ott mondta a doktorno, hogy napi 4x tornaztassam.
biztos ami biztos, elvittem a deveny alapitvanyhoz is, deveny anna egy tunder no, szemelyesen nezi meg a jelentkezoket, meg ugyel mindent, szoval total ki volt akadva, hogy mit javasolt a doki.
nem szepitem, vegiguvoltotte a tornakat, a varos masik vegen volt, nekem eleg macera volt egyedul vinni, DE hat honaposan kuszott, het honaposan allt, 9 honaposan ment, es tiz honaposan szaladt.
(azota se allt meg :)))
elsőnek:
hogyhogy postán kell feladni a papírokat? én elvittem a lányomat, beszélgettünk több mint egy órát, nézték őt közben, volt két feladat neki, meséltem róla. Jövőhéten lesz az első foglalkozás. Nem az a jó ha személyesen nézik meg a babát?
itt is van HRG vizi gyógytorna. ez úgy ingyenes hogy magamnak kell venni jegyet 500Ft-*ért. de még ez is kevesebb mint egy sima babaúszás. Nekünk hihetetlen jót tett a víz. egyrészt az én izületemnek amivel jártam fizikóra, uh masszázsra. és ami fontos: a lányom onnantól nagyon gyorsan fejlődött, minden hónapra jutott egy mozgás :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!