Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért alszik el ilyen nehezen?

Miért alszik el ilyen nehezen?

Figyelt kérdés

Lányom 8 hónapos.Eddig szinte semmi probléma nem volt vele, de 3 napja lefekvéskor torka szakadtából ordít!Ki veszem, próbálom elaltatni, vagy közénk rakom egy kicsit, és akkor semmi baja nincs.Persze ehhez eszem ágában sincs hozzá szoktatni!!Eddig ha leraktam a kis ágyába, akkor 3 perc múlva aludt is.Meg éjszaka is éjfél körül fel kel, és ugyan úgy ordít.Pedig 2 hónapos kora óta át alussza az éjszakát.Jön a foga tudom, de ez is kezelve van, napközben Dentonixal, éjjelre pedig Nurofennel.Most éjjel megkellett etetnem..lehet kevés neki az étel amit kap?5ször eszünk napközben, és ebből már 3 étkezés ki van váltva!Lehet, hogy fürcsi előtt még kéne etetnem vele valamit??De mit?

Aki tudna nekem segíteni megköszönném!!!

2011. szept. 28. 09:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Lányom 10 hónapos, és nekem is kb. 8 hónapos korában kezdte ezt! Addig letettem aludni, pár perc múlva aludt is! Nem kellett altatgatnom sem! De kb. 8 hósan kezdte, hogy nehezen aludt el, inkább mászni akart, meg minden mást az alvás helyett! Sokszor sírt is, ha altatni akartam, végül is egyszer csak annyira kifáradt, hogy ahol és ahogy volt, elaludt! Sokszor viszont annyira nem akart leállni a mozgással, hogy ölbe vettem, ringattam, énekeltem neki, és úgy aludt el! ja, és addig végig aludta az éjszakát, egyszer sem kelt fel, de azóta sokszor van, hogy felsír álmában! Alig tudom meg vigasztalni! Én a fogának teszem be, mert amikor elkezdte ezt, rá egy két hetére kibújt az alsó két foga! Utána egy kicsit abba maradt, most megint elkezdte, tegnap éjjel is olyan keservesen sírt, de álmában, hogy alig tudtam megvigasztalni! És most a felső fogínye van nagyon beduzzadva! Úgyhogy szerintem hamarosan megint lesz fogunk! Szerintem nem a kajával van a gond! De mondjuk én ha úgy látom, hogy nem volt neki elég a vacsi, de túl etetni sem akarom, akkor adok neki egy banánt! Kitartást!!!
2011. szept. 30. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok! Amúgy a nurofent minden este adod neki? És nem fog hozzá szokni a kis szervezete, és nem lesz gond, ha lázas lesz, hogy nem viszi le a lázát? Mert már több embertől is hallottam, hogy fogzásra nurofent ad éjjelre, csak nekem kicsi fenntartásaim vannak ezzel kapcsolatban!
2011. szept. 30. 12:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ugyanez, eddig imádta a kiságyát, most meg büntetésként éli meg.4hónapos korától átaludta az éjszakát, aztán 7.hónaptól hiszti volt éjjel,azt hittem kevés a tejem, de védőnő tanácsára Apa kelt fel hozzá 2 éjjel, megkínálta vízzel, cumival,3.éjjel nem ébredt fel.Azóta bepróbálkozik néha éjjel,de nem kelünk fel hozzá, visszaalszik.Hallatszik a hangján ha kínkeservesen sír, h éhes, vagy kurjongat és vár, h valaki felkel-e. Szerintem, ha a fogát lekezelted, kicsit emelsz a vacsoraadagon,próbáljátok ki, h nem te kelsz fel hozzá.Ha köztetek semmi baja, akkor szeretetre vágyik, meg figyelemre, de meg kell tanulnia h éjjel alvás van.
2011. szept. 30. 18:20
 14/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!

Köszönöm mindenki válaszát!!

Nálunk ki derült, hogy mi a hiba.Úgy néz ki, hogy napok óta bujkált a gyerekben valami.Tegnap este 38,4-es láza volt, adtam neki lázlehúzót és mondtam páromnak, hogy megvárjuk mi lesz reggel.Hát tűz forrón keltünk, 40 foknál kirántottam belőle a lázmérőt, és csináltam neki a hűtő fürdőt, meg adtam neki lázlehúzót, össze pakoltam neki, és mentünk az ügyeletre!

Szerencsére semmi komoly.Az orvos azt mondta, hogy most van valami 3 napos magas lázzal járó vírus.Diétára és hűtőfürdőzésre lett ítélve a kislányom.Remélem nem lesz baj, de azért hétfőn meglátogatjuk a dokinénit!!!

2011. okt. 1. 08:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Én voltam az egyik válaszadó még az előző oldalon.

Szegény lánykád akkor a betegség bujkált benne azért ébredezhetett, remélhetőleg akkor vissza áll majd a régi alvós rendje neki is mihelyst meggyógyul!

Nálunk azóta a 2 napi alvásra állt be,(2x1óra) és nem alszik többet nappal.Éjjel viszonylag jól alszik, 1x most felsírt , de vissza is aludt az éjszaka.

Szemlátomást nálunk a foga bántotta,a felső most szakítja át az ínyét emiatt nappal is nyűgös volt ma,de a fájdalom csillapítóra jobban lett.Az evés is olyan ha nagyon fájdogál neki akkor nem kell semmi, ma pl. a tízórait nem kérte:( Jobbulást kívánok a kicsidnek!!

2011. okt. 1. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!