Miért alszik el ilyen nehezen?
Lányom 8 hónapos.Eddig szinte semmi probléma nem volt vele, de 3 napja lefekvéskor torka szakadtából ordít!Ki veszem, próbálom elaltatni, vagy közénk rakom egy kicsit, és akkor semmi baja nincs.Persze ehhez eszem ágában sincs hozzá szoktatni!!Eddig ha leraktam a kis ágyába, akkor 3 perc múlva aludt is.Meg éjszaka is éjfél körül fel kel, és ugyan úgy ordít.Pedig 2 hónapos kora óta át alussza az éjszakát.Jön a foga tudom, de ez is kezelve van, napközben Dentonixal, éjjelre pedig Nurofennel.Most éjjel megkellett etetnem..lehet kevés neki az étel amit kap?5ször eszünk napközben, és ebből már 3 étkezés ki van váltva!Lehet, hogy fürcsi előtt még kéne etetnem vele valamit??De mit?
Aki tudna nekem segíteni megköszönném!!!
Sziasztok!!
Köszönöm mindenki válaszát!!
Nálunk ki derült, hogy mi a hiba.Úgy néz ki, hogy napok óta bujkált a gyerekben valami.Tegnap este 38,4-es láza volt, adtam neki lázlehúzót és mondtam páromnak, hogy megvárjuk mi lesz reggel.Hát tűz forrón keltünk, 40 foknál kirántottam belőle a lázmérőt, és csináltam neki a hűtő fürdőt, meg adtam neki lázlehúzót, össze pakoltam neki, és mentünk az ügyeletre!
Szerencsére semmi komoly.Az orvos azt mondta, hogy most van valami 3 napos magas lázzal járó vírus.Diétára és hűtőfürdőzésre lett ítélve a kislányom.Remélem nem lesz baj, de azért hétfőn meglátogatjuk a dokinénit!!!
szia!
Én voltam az egyik válaszadó még az előző oldalon.
Szegény lánykád akkor a betegség bujkált benne azért ébredezhetett, remélhetőleg akkor vissza áll majd a régi alvós rendje neki is mihelyst meggyógyul!
Nálunk azóta a 2 napi alvásra állt be,(2x1óra) és nem alszik többet nappal.Éjjel viszonylag jól alszik, 1x most felsírt , de vissza is aludt az éjszaka.
Szemlátomást nálunk a foga bántotta,a felső most szakítja át az ínyét emiatt nappal is nyűgös volt ma,de a fájdalom csillapítóra jobban lett.Az evés is olyan ha nagyon fájdogál neki akkor nem kell semmi, ma pl. a tízórait nem kérte:( Jobbulást kívánok a kicsidnek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!