Nem baj, ha nem nasizik?
Figyelt kérdés
Az én fiam 20 hónapos és nem nasizik. Nem, mintha zavarna, de két hónapja még eszegetett bioköles golyót, de egy vírusos nátha miatt elhagytuk, mert szegénykém enni is alig akart, nemhogy nasizni. Na, de komolyan. Ő négyszer eszik egy nap a reggelije tápszer, és a vacsora után is tápszert iszik, 3dl alkalmanként, de egyáltalán nem eszik napközben nasit. A barátnőm kisfia ugyanennyi idős és állandóan csipszezik, ropizik, meg ilyenek..eszik sokat és mégsem kövér. Az én fiam csak "rendes" ételt kap és ducibuci. Ugye az csak a javára válik, ha én minél később adok neki ilyesmiket. Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok gonosz, hogy nem veszek neki ilyesmit. Mondjuk nem is ismeri, sosem evett még! Túrórudit azt néha eszik! :)2011. szept. 17. 22:05
11/11 A kérdező kommentje:
A nem jut idő ilyesmire' értem ez alatt, hogy a főétkezések között olyan rövid az idő, hogy nem adok nasit, mert akkor nem eszik rendesen és inkább a fontos dolgokkal tömöm: gyümi, teljes kiőrlésű kenyér, kifli, jogi..zöldségek párolva..stb.. és nem duci a fiam annyira 88cm és 13 kg. :) kis combos..pocis.. :)
2011. szept. 18. 13:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!