Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5hetes babám éjjel fent van...

5hetes babám éjjel fent van nappal alszik miért ??

Figyelt kérdés

Sziasztok!

5hetes a babám és a nappalt végig aludja éjszaka viszont fent van. Ez mikor fog változni vagy meg tudom valamilyen formában fordítani neki?

tegnap 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sötétítesz neki nappal? Ha igen, akkor ne tedd.

Amúgy 3 hónapos kora körül lesz saját melatonin termelése, addigra ki kéne ennek alakulnia.

tegnap 14:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem sötétitek neki..fel kell egy picit de a nap nagy részét végig aludja. Éjszaka viszont alig alig alszik.
tegnap 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az újszülöttek még nem tudnak különbséget tenni éjszaka és nappal között. Nekem pénteken lesz 1 hetes a kisfiam és ő is felcseréli a napszakokat. Ez így volt mindegyik gyerekemnél. 3 gyerekem van. Pár hónap és jó esetben változik.
tegnap 17:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Felcserélte a nappalt az éjszakával. Azt olvastam, hogy az segít ilyenkor ha nappal keltegeted és próbálod kicsit fent tartani. Lesz pár nap amíg nagyon fáradt leszel, de szépen át fog állni.
tegnap 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Én a 3 hetes kislányommal "partizom" majdnem minden este. Tesójával szintén ezt nyomtuk.

1 hónapos korától egyre kevesebbszer éjszakáztunk. Remélem a kislányomnál is hamarosan változik. De ez az elején a babák nagy többségénél ilyen.

tegnap 17:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Hat remélem is változik és nem így fog maradni. Mindneki mondja hogy keltegessem ebresszem de nem kel fel estig 🤣
tegnap 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

4es vagyok

Próbálgassad azért. Illetve nappal világosban és zajban legyen, nem baj ha felébred valamire a lényeg, hogy ne tudjon úgy aludni, mint este.

Este pedig legyen sötétben vagy nagyon halvány, alig látható fénynél. Suttogj ha teheted és ne legyen tv, telefon ilyesmi.

tegnap 20:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben. Megpróbálom és köszönöm :)
tegnap 20:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!