Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tanácsot szeretnék kérni 5,5...

Tanácsot szeretnék kérni 5,5 hónapos babám büfi,kaki probléma miatt?

Figyelt kérdés

5,5 hónapos babám születése óta probléma a büfi. Rengeteget bufizik. Minden étkezés után legalább 10-15ot, és 2 óra elteltével is. Kakija sokáig csak szelcsovel ment, most a hozzataplalaskor nagyjából megy neki mindennap legalább egyszer, de ez se mindig.

Még mindig bukik vissza sajnos.

De a jelenlegi legnagyobb gond a puki. Éjjel nappal csak az megy, nem bír aludni tőle éjszaka...

Anyatejes volt, már tapszeres de ez mindkét etetesfajtanal fenn áll/állt. Espumisan,laktozlebonto,infacol stb mindent is próbáltunk

Milyen orvoshoz forduljunk? Mit tegyünk?

dec. 25. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Olyan testhelyzetben kell szoptatni és etetni, amelyiknél viszonylag kevés levegőt nyelhet.
dec. 25. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Egy eleve gyomorproblémás babával miért nem vártad meg a hat hónapos hozzátáplálási ajánlást ? Most még több bajt csináltál, gratula !
dec. 25. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem irtózatosan sok levegőt nyelhet, ezt kellene kideríteni hogy miért, jó a szopási technikája. :(
dec. 25. 22:03
 4/7 A kérdező kommentje:

Iszonyatosan mohón eszik, ez jelenthet problémát?

Evés közben sokszor megállok bufiztetni,pihenni.

2-es válaszoló , ásót adjak?

dec. 26. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, sok levegőt nyelhet. :(
dec. 26. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Én Gripe water-t adok az esti etetéskor a babának, segíti a pocakját. Tegnap elfelejtettem volt is nagy forgolódás az éjjel ment a pukihacacáré.... (4 hónapos lesz)
dec. 26. 14:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Gripe watertol fáj nagyon a hasa :(
dec. 27. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!