Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális hogy keveset sír egy...

Normális hogy keveset sír egy baba?

Figyelt kérdés

Tudom hogy most mindenki hülyének fog nézni és ez legyen a legnagyobb gondom, de érdekel hogy mennyire gyakori az olyan gyerek mint az enyém. :D

Szóval, van egy egy hónapos babám, aki viszonylag ritkán sír, szinte csak akkor ha éhes, de ha észre veszem a korai éhség jeleket akkor sem.

Ha ébren van és nem vesszük ki a kiságyból de amúgy tele a hasa akkor simán elvan egy hang nélkül és nézelődik, izeg mozog.

Sokat fáj a hasa, nem tanult még meg kakilni se, ezért sokat húzza a lábát és nyöszörög. De ilyenkor se szokott sírni, csak csendben szenved.

A kórházban a szobatarsaim gyerekei folyamatosan sírtak, ő csak éjszaka amikor aludtam és nem vettem észre időben hogy éhes. Illetve mikor az oltast kapta. Anyukam szerint én és a tesóm csak kézben voltunk el, amúgy ha nem aludtunk vagy nem voltunk dajkalva akkor sírtunk. Neten is elég sok meredek sztorit olvastam.

Szóval elgondolkodtam hogy esetleg ez baj e hogy ő ilyen nyugodt vagy csak kva szerencsés vagyok?

Van valakinek hasonlóan nyugodt babája?

ma 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális, csak ne éld bele magad, nem marad így. Rohadt nagy csalódás lesz.
ma 08:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagyobb fiam szinte csak kézben volt el, ehhez képest az öccse csak akkor sír, ha éhes vagy fáj valami (jön a foga, szurit kap vagy beteg). Akkor se sít, ha megüti magát, csak jön, mutatja hol fáj, kap egy puszit és megy is a dolgára. Nagy ritkán akkor, ha már egy ideje nem ölelgettem meg, de akkor odajön, kap egy ölelést vagy puszit és jól is van.
ma 09:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ohh nagyon pici még, teljesen normális, a sírás már vészjelzés, előtte vannak jelek. Majd később fog ez jobban beindulni.
ma 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kisebb volt ilyen, ha nem akartuk észre sem vettük hogy van. A nagyobb bezzeg folyamatosan egyfolytában mindig ordított.....
ma 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Az első gyerekem brutál volt. A második igazából csak akkor sírt babaként, ha baja volt. A nagynál megváltás volt, amikor kúszni/mászni kezdett és kicsit lekötötte a világ a figyelmét, a kicsinél ekkor jött az ki, hogy sokkal többet kell rá figyelnem, mint korábban, így ez volt nehezebb.

Szóval igen, alapvetően teljesen normális és tök nagy szerencse, de azért edzed a lelkedet, mert valószínű lesz ez még ígyse. :)

ma 14:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Az enyem tipik eszik-alszik baba volt, (de ha ebren volt is nyugiban nezelodott) se hasfajas, se semmi problema se volt, csak akkor sirt, ha ehes volt. Ha bekakilt, ha mittudomen egyeb dolog volt, akkor se sirt, csak nezelodott.

Kb 3 honapos koraig volt igy, aztan borult minden, illetve nem borult, mert nyilvan ugy viselkedett, ahogy egy atlag baba, csak ahogy egyre ebrebb lett, egyre tobbet fogott fel a vilagbol, egyre nehezebb lett vele.

ma 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Az ikreim kb. egy hónapos korukig voltak nyugisak. Az első néhány évben semmi sem állandó, nem kell semmit elkönyvelni.
ma 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Lányom kb fel éves koráig hasonló volt. Én értem hogy miért aggodsz én is aggódtam. De egyébként teljesen felesleges :) semmi baja nem volt neki sem. Fel év után jött a magyarok istene :D most 3 éves nagylány semmi baja már.
ma 16:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azért reménykedem hogy így marad, de ha nem akkor is legalább volt egy jó hónapunk :D
ma 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!