Három és fél hónapos a babám, normális hogy nappá keveset alszik? Bővebben lent
Úgy altasd ahogy tudod. Vannak olyan babák akik köszönik szépen tökéletes nekik a kiságy alváshoz, mások meg igénylik a testkontaktust. Úgy altasd ahogy nektek jó. A fiam 3 hónapos koráig csak rajtunk tudott aludni függőleges helyzetben olyan durván fájt a hasa. Mikor ez a probléma megszünt, onnantól egyre kevesebbet igényelte az ölben alvást. Most 6 hónapos és hetente egyszer kétszer alszik már csak ölben. Őszintén szólva abban sem vagyok biztos, hogy vajon ő igényli-e jobban és nem én?😆
Sose figyelj az ilyen "jaj ne szoktasd a babát erre/arra" mondatokra. Úgy éljetek, ahogy nektek jó.
Nekem a saját anyám mondogatta hogy le kell tenni a kiságyba. Én meg alig győztem helyre tenni hogy majd én tudom hogy hogy akarom őt nevelni, és nem félek attól, hogy 20 évesen is az ölemben akarna aludni. Aztán még anyám is rákapott hogy milyen jó az unokával így összebújni... 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!