Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Három és fél hónapos a babám,...

Három és fél hónapos a babám, normális hogy nappá keveset alszik? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Eddig sem volt nappal egy nagy alvó de eddig babakocsiba vagy valahol mindig sikerült kicsit elaltatni de mostanában ott sem és majdnem mindig csak ölben de akkor is csak rövid időket alszik max fél óra...már pár hete éjjel alszik néha felébred de már nem eszik éjjel csak hajnalban 4-5 körül és még vissza alszik 7-8 ig de onnantól egesz nap alig , ez káros lehet rá nézve? És mit csináljak hogy ne ölben aludjon el ( most egyenlőre így altatom nappal mert akkor semmennyit nem aludna ) de mindenki mondja hogy ez nem jó és ne szokjon rá. Este magától elalszik fürdés és szopi után

2019. jún. 5. 18:11
 1/2 A kérdező kommentje:
Nappal bocsánat :)
2019. jún. 5. 18:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Úgy altasd ahogy tudod. Vannak olyan babák akik köszönik szépen tökéletes nekik a kiságy alváshoz, mások meg igénylik a testkontaktust. Úgy altasd ahogy nektek jó. A fiam 3 hónapos koráig csak rajtunk tudott aludni függőleges helyzetben olyan durván fájt a hasa. Mikor ez a probléma megszünt, onnantól egyre kevesebbet igényelte az ölben alvást. Most 6 hónapos és hetente egyszer kétszer alszik már csak ölben. Őszintén szólva abban sem vagyok biztos, hogy vajon ő igényli-e jobban és nem én?😆

Sose figyelj az ilyen "jaj ne szoktasd a babát erre/arra" mondatokra. Úgy éljetek, ahogy nektek jó.

Nekem a saját anyám mondogatta hogy le kell tenni a kiságyba. Én meg alig győztem helyre tenni hogy majd én tudom hogy hogy akarom őt nevelni, és nem félek attól, hogy 20 évesen is az ölemben akarna aludni. Aztán még anyám is rákapott hogy milyen jó az unokával így összebújni... 😆

2019. jún. 5. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!