4 hónapos babám délelőtt 6-7 óra között kel és kb másfél óra után visszaalszik kb 2 órát alszik és délután 3*30max 40 percet. Minden délután káosz.2-3hete kezdett forogni, lehet attól változott meg az alvásra? Normális, hogy ilyen keveset alszik?
Keveset ??
Az enyem 4 honaposan nappal 2*30 percet aludt.
Nem mindegyiknek egyforma az alvasigenye. Add ossze, osszesen kb 12 ora legyen meg.
kevés?? :) nekem ebben a korban szintén délelőtt aludtak hosszabban, ha délután még egy fél óra becsúszott már boldog voltam..
de volt olyan időszak (mindkettőnél) hogy hetekig csak 3*30 percet aludtak naponta!!
a tied meg alszik napközben 3-4 órát...hát én gyönyörmámorban úszok már a puszta olvasásától is :))
Egyébként miért alszik délután 3szor?
egyszer kellene délelőtt, egyszer délután és nagyon max 10-15 percet szunyálnia még 18.00 előtt és akkor nem megy az este rovására. Tudom minden gyerek más, de nyilvánvalóan nem jó a mostani napirendetek ha nyűgös tőle.
A napirendjét maga alakítja.Addig míg nem kerültünk kórházba nem is volt gond.De ott nem nagyon foglalkoztak azzal, hogy ő mikor alszik mikor nem, na meg éjjel is elég nagy volt a hangzavar, így azóta ezt a fajta ,,napirendet" alakította magának.A 3x30 percbe semmi beleszólásom, mert játék közben is képes bealudni.De utána ugyanolyan fáradt mint előtte.Mivel a kórház és a hatról hasra,hasról hátra,oldalra fordulást is egy időben volt azért kérdezem, hogy lehet e olyan, hogy esetleg a mozgásoktól fordult ennyire ki az alvása, mert most már azért eltelt 3 hét és azt gondolná az ember, hogy ennyi idő alatt vissza áll a normális kerékvágásba.
Amúgy nem panaszkodásból tettem fel a kérdést csak látom rajta, hogy nyűglődik és fáradt így zavar, hogy nem tudok rajta segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!