Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora a babaszobátok?...

Mekkora a babaszobátok? Hogyan rendeztétek be? Fotel is van benne?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 16:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nagyon jó szolgálatot tesz a fotel,ha elfér szerintem tegyetek be.Etetéshez,könyvnézegetéshez,vagy vendégleültetéshez is nagy hasznát vettük.Most már 2 évesek a fiaink,kiszorította a fotelt a sok játék,és hogy eltűnt a nappaliból a járóka,oda került át.A fotelágy még klasszabb,mi gondolkodtunk ezen is,végül nem lett,de nem is kellett,a fiaim nem tudnak aludni,ha én is ott vagyok.

Amúgy nekünk narancssárga a fal,elválasztja egy gyerekmintás bordűr,alul pedig citromsárga.Kék szekrénysor van benne,amibe lehet jól pakolni,játékot is,ruhát is,felül spotlámpa van,+két kiságy és pelenkázó.Nemrég vettünk autópályás 3*3-as szegett szőnyeget,ez nagyon feldobja a szobát,és meleg is.Függönyként hogy hasznosítsam-feltettem a kiságy már nem használt baldachinját-vitrázsként funkcionál.Jó szolgálatot tesznek a különféle tárolók,ikeás-lógós,,és az ami orkán anyagból van henger alakú,ill. a zsebes tárolók.Ezek segítségével könnyebb a rendrakás.

2011. szept. 3. 22:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen picinyke a babaszobánk, 9,5 nm-es. Egy 140x70-es, később kisheverővé alakítható ágyat vettünk, afölé párom szerkesztett egy polcot, amire tudok tenni pelenkát, popsitörlőt, ilyesmit.

Ifjúsági szekrénysort vettünk amúgy a Retzben, amit nagyon sokáig fog tudni használni, mert van benne íróasztal + hozzá való polcos-fiókos feltét, van két sarokszekrénye, van egy polcos-fiókos szekrénye, és egy fiókos komód, afölött szintén a bútorhoz való házilag szerkesztett polc.

Szőnyeg a Kikából van, a lámpa pedig a Praktikerből. A falat sárgára festettük, és ragasztottunk egy tapétabordűrt, amit a Bricostore-ban vettünk. És egy fotelt is betettünk, abban szopiztattam kisfiamat, és a mai napig használjuk (23 hónapos), mert abban olvasom neki este pl. az esti mesét, közben megissza a tejitalát az ölemben ülve.

Itt vannak a képek a szobáról:

A szekrénysor:

[link]

[link]

Az ágy:

[link]

Lámpa:

[link]

Szőnyeg:

[link]

2011. szept. 3. 22:12
 13/16 anonim ***** válasza:

elég nagy a babaszobánk, nem tudom hány nm-es lehet :/

van benne egy ruhás komód, egy játékos komód és játéktároló. egy nagy 3 ajtós gardrób szekrény, egy kanapévá alakítható francia ágy és gyerekágy kis polcos szekrénnyel. egy kis autós szőnyeg és egy nagy virágos szőnyeg van bent a laminálton. a fal sárga, a mennyezeten meg csillagok, felhők, hold, repülő makettek lógnak le :)

hamarosan költözünk, az új szobájába már íróasztalos szekrény lesz, kék fal és szerintem 1m magasságban autókat és buszokat fogok festeni, talán egy utat, még nem találtam ki, magasabbra repülőket, a mennyezet halvány kék lesz, kap kis galériát de majd csak akkor kap hozzá létrát ha nagyobb lesz :D

új szobáját már nagyfiúsra szeretném csinálni :)

2011. szept. 3. 22:19
 14/16 anonim ***** válasza:
11 nm-es a gyerekszoba. Mikor csak egy gyereknek kellett berendezni egy beépített szekrény, komóddá átalakítható pelenkázó szekrény, egy kiságy, meg egy ággyá nyitható kanapé volt(azon szoptattam eleinte). Laminált padló, fehér fal, rajta mesefigurák festve. Most a második babát várjuk. Kikerült a kanapé, helyére egy fenyő emeletes ágy jött (azon alszik a kisfiam) van egy kiságy, a beépített szekrény, pelenkázó, meg egy játéktartó kisládikó, amire rá lehet ülni. Fotel most nem fér be.
2011. szept. 4. 09:03
 15/16 anonim ***** válasza:

17 hónapos a Kislányom.

A szobáját csak alvásra használja, a napokat a nappaliban töltjük, ott van minden játék, stb.

A szobájában két szín dominál a narancs és a kiwi zöld.

A fal zöld, a laminált parkettán is egy kis zöld kör alakú szőnyeg van. A függöny, a lámpa illetve a szétnyitható kanapé azonos színű narancssárga. A falon micimackós figurák vannak, illetve még pici korában vettünk neki két nagyon szép disneys micimackós habtapit. Ezt feltettem a falra, egyiket a rácsos ágya fölé, a másikat a kanapé fölé. Bútor csak a pelenkázószekrény, a kiságy, illetve egy polc van. Szerintem nagyon szép, egyszerű szobája van, délutánonként nagyon hangulatos, mert akkor süt be oda a nap, és olyankor imádok bent lenni. A négyzetmétert nem tudom Neked megmondani, de nem nagy a szoba, azonban egy kislánynak - a későbbiekben nagylánynak - maximálisan elegendő.

2011. szept. 4. 09:27
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok-sok választ!!!:)))Sok ötletet adtok nekünk!!:)))Mindenkinek nagyon szép lehet a babaszobája,ahogy írásaitokból olvasom,és külön köszönöm a babaszobás képeket..nagyon tetszenek,szép és ízléses babaszoba!! :)))
2011. szept. 4. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!