Mekkora a babaszobátok? Hogyan rendeztétek be? Fotel is van benne?
Nagyon jó szolgálatot tesz a fotel,ha elfér szerintem tegyetek be.Etetéshez,könyvnézegetéshez,vagy vendégleültetéshez is nagy hasznát vettük.Most már 2 évesek a fiaink,kiszorította a fotelt a sok játék,és hogy eltűnt a nappaliból a járóka,oda került át.A fotelágy még klasszabb,mi gondolkodtunk ezen is,végül nem lett,de nem is kellett,a fiaim nem tudnak aludni,ha én is ott vagyok.
Amúgy nekünk narancssárga a fal,elválasztja egy gyerekmintás bordűr,alul pedig citromsárga.Kék szekrénysor van benne,amibe lehet jól pakolni,játékot is,ruhát is,felül spotlámpa van,+két kiságy és pelenkázó.Nemrég vettünk autópályás 3*3-as szegett szőnyeget,ez nagyon feldobja a szobát,és meleg is.Függönyként hogy hasznosítsam-feltettem a kiságy már nem használt baldachinját-vitrázsként funkcionál.Jó szolgálatot tesznek a különféle tárolók,ikeás-lógós,,és az ami orkán anyagból van henger alakú,ill. a zsebes tárolók.Ezek segítségével könnyebb a rendrakás.
Igen picinyke a babaszobánk, 9,5 nm-es. Egy 140x70-es, később kisheverővé alakítható ágyat vettünk, afölé párom szerkesztett egy polcot, amire tudok tenni pelenkát, popsitörlőt, ilyesmit.
Ifjúsági szekrénysort vettünk amúgy a Retzben, amit nagyon sokáig fog tudni használni, mert van benne íróasztal + hozzá való polcos-fiókos feltét, van két sarokszekrénye, van egy polcos-fiókos szekrénye, és egy fiókos komód, afölött szintén a bútorhoz való házilag szerkesztett polc.
Szőnyeg a Kikából van, a lámpa pedig a Praktikerből. A falat sárgára festettük, és ragasztottunk egy tapétabordűrt, amit a Bricostore-ban vettünk. És egy fotelt is betettünk, abban szopiztattam kisfiamat, és a mai napig használjuk (23 hónapos), mert abban olvasom neki este pl. az esti mesét, közben megissza a tejitalát az ölemben ülve.
Itt vannak a képek a szobáról:
A szekrénysor:
Az ágy:
Lámpa:
Szőnyeg:
elég nagy a babaszobánk, nem tudom hány nm-es lehet :/
van benne egy ruhás komód, egy játékos komód és játéktároló. egy nagy 3 ajtós gardrób szekrény, egy kanapévá alakítható francia ágy és gyerekágy kis polcos szekrénnyel. egy kis autós szőnyeg és egy nagy virágos szőnyeg van bent a laminálton. a fal sárga, a mennyezeten meg csillagok, felhők, hold, repülő makettek lógnak le :)
hamarosan költözünk, az új szobájába már íróasztalos szekrény lesz, kék fal és szerintem 1m magasságban autókat és buszokat fogok festeni, talán egy utat, még nem találtam ki, magasabbra repülőket, a mennyezet halvány kék lesz, kap kis galériát de majd csak akkor kap hozzá létrát ha nagyobb lesz :D
új szobáját már nagyfiúsra szeretném csinálni :)
17 hónapos a Kislányom.
A szobáját csak alvásra használja, a napokat a nappaliban töltjük, ott van minden játék, stb.
A szobájában két szín dominál a narancs és a kiwi zöld.
A fal zöld, a laminált parkettán is egy kis zöld kör alakú szőnyeg van. A függöny, a lámpa illetve a szétnyitható kanapé azonos színű narancssárga. A falon micimackós figurák vannak, illetve még pici korában vettünk neki két nagyon szép disneys micimackós habtapit. Ezt feltettem a falra, egyiket a rácsos ágya fölé, a másikat a kanapé fölé. Bútor csak a pelenkázószekrény, a kiságy, illetve egy polc van. Szerintem nagyon szép, egyszerű szobája van, délutánonként nagyon hangulatos, mert akkor süt be oda a nap, és olyankor imádok bent lenni. A négyzetmétert nem tudom Neked megmondani, de nem nagy a szoba, azonban egy kislánynak - a későbbiekben nagylánynak - maximálisan elegendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!