Milyen színű a babaszobátok?
Figyelt kérdés
Van egy kislányom (1,5 éves múlt) és októberben jön a tesója, de nem tudjuk, h fiú lesz-e vagy lány. Sajna még csak 1 szoba van amit a gyerekeknek tudunk adni, mert hozzá kéne építenünk a házhoz, de ezt jövőre terveztük. Mit javasolnátok hogy akkor is jó legyen, ha a lány mellé fiú jön, de akkor is ha 2 lányka lesz.7végén festenénk, mert most lett készen a szoba, már csak festeni kell, h be tudjunk költözni. Tehát érdekelne, h ti milyenre festettetek.2009. máj. 28. 13:55
1/11 anonim válasza:
De jó neked, hogy ilyen problémád van! :) Nálunk fehér a fal, egyébként.
2/11 anonim válasza:
sárga, narancssárga jó lehet :)
halványzöld esetleg?
az én babám lány, és barackszínű a szobája.
3/11 anonim válasza:
Világossárga vaníliaszínű szerű:-) uniszex:-)
4/11 anonim válasza:
A zöld mindkettőnek jó szerintem.
5/11 anonim válasza:
Lányom van, a fal élénk, de nem rikító zöld, a laminált padló sötétbarna, fehér szőnyeggel (nem tudom, mi lesz vele később, ha majd csokizik, stb), a bútor világos (vadkörte) színű, narancssárga díszítéssel. Én úgy gondolom, hogy a rózsaszínen (hisz, lehet, hogy fiú lesz) és a kéken (az elég hideg szín) kívül bármi lehet. Sztem legyen jó színes, de persze nem durván. Sok boldogságot!
6/11 anonim válasza:
Nálunk narancssárga a fal, világoskék a padlószőnyeg, cseresznye a szekrénysor és a bababútor fehér színű. Amikor tavaly kifestettük, még nem tudtuk, hogy kislányunk lesz.
7/11 anonim válasza:
Szia!
Nálunk a sárga-narancssárga, és középen kék alapú Micimackós bordűr csík. A bútor bükk és almazöld borításúak a fiókjai. Mi is úgy alakítottuk ki a színeket, hogy ha a tesó lány lesz akkor neki is jó legyen. Szia
8/11 anonim válasza:
A mién dinnye színű hivatalosan, de én inkább narancssárgának mondanám. Egyelőre egy fiúcska lakja, de jó lenne jövőre egy kistesó. :-)
10/11 anonim válasza:
Nekünk szép erős rózsaszin-lila keveréke......Persze lány!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!