Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen színű a babaszobátok?

Milyen színű a babaszobátok?

Figyelt kérdés

30hetes terhes vagyok, kislányt várunk. Ötletekre lennék kíváncsi hogy kinek milyen színű a babaszoba a kislányának. A rózsaszín kilőve, a párom nem akar rózsaszínt. :-(

Tudnátok valami jót ajánlani? Neten már mindenfélét keresgéltem, de nem találtam használhatót. Igazából egy fehér tapéta van a falon, ami festhető és új. Ezt szeretnénk színre festeni.

köszönöm

2009. okt. 15. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is kislány van, sárga a tapéta, derékmagasságban barna macikás díszcsíkkal. Nagyon aranyos és hangulatos.
2009. okt. 15. 20:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Sárga effekt festékkel (Baumax-ban, Obi-ban lehet kapni mindenféle jót) lett kifestve + festettem a még fehér felületre mesealakokat. Lányunk van.

Itt egy kép:

[link]

2009. okt. 15. 20:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Háát, a miénk rózsaszín:) Nagyon halvány színű a tapéta (nem az a Barbie-rózsaszín) és sötétebb mályva színű foltok vannak rajta (ecsettel kentük oda). Szerintem jó és tényleg nem kimondottan rózsaszín...:)
2009. okt. 15. 20:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Narancssárga mindenféle mesefigurával
2009. okt. 15. 20:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a plafon halvány kék, a fal 2 részre van választva, alul zöld, felül citromsárga, de nagyon szép halvány. Kék plafonra raktunk csillagokat, a falra képeket raktunk. Szuper jól néz ki szerintem.
2009. okt. 15. 21:04
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Alul sárga,felül halvány sárga.Derékmagasságban bordűr,ami világoskék és sárga csillagok és holdak vannak benne.A plafon fehér.Lányunk van,1 éves.
2009. okt. 15. 21:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A fiunknak drapp szoba,minden fa benne és mind más színű fa!Cseresznye,fenyő,juhar,dió stb.!Minden macis(függöny,takarók,játékok,ruhák!)Volt :D

A kicsilánynak lila lesz és fehér pillangókat fest apa szétszórtan!Itt minden pillangós!Nincs tapéta egyikben sem!

2009. okt. 15. 22:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk narancssárga, a legnarancssárgább, amit csak lehetett kapni. Magában elég szemkiakasztó, de fehérek a bútorok és a függöny, így szép.
2009. okt. 16. 09:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Halvány orgonalila, almazöld padlószőnyeg. Nincs micimackó, mert utáljuk.
2009. okt. 16. 11:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pici lányom van 3 hónapos.Halvány kék a szobája és festettem rá micimacis figurákat.Ha érdekel esetleg kép róla írj privit és elküldöm emailon keresztül.

Nekem is tetszik pedig amúgy rózsaszín imádó vagyok.De a lányom is szereti nézegetni, ha ölben van:-)

2009. okt. 16. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!