Ma már divat az, hogy a falakat különböző színűre fessük. Nyugodtan festhetitek eltérő színűre, ahol alszanak pl., csak a két szín harmonizáljon egymással. Szerintem nem kell ragaszkodni a kék és rózsaszínhez sem, lehet a lányé halványlila, a fiúé zöld. Vagy bármi más. Én az élénk színeket kerülném, ha még kicsik, mert az izgatóan hat rájuk pl. a piros nagy felületre nemigen való gyerekszobába.
2011. szept. 10. 16:26
2/11 anonim válasza:
Halvány zöld, szerintem nagyon megnyugtató szín. De én azt is el tudom képzelni, hogy az egyik fal halvány kék, a másik halvány rózsaszín.
2011. szept. 10. 16:27
3/11 Morozov válasza:
kék-rózsaszín csíkos :P
2011. szept. 10. 16:31
4/11 anonim válasza:
Az én rokonaimnál a szoba egyik fele a lányé, a másik a fiúé volt. 3 szín volt benne. Kék, Narancs és fehér. A fiú oldaláról a négyzet oldalú fal fele volt kék, úgy, hogy alulról felfelé háromszögben. A lány oldalán ugyanez narancssárgával. A kimaradt részeket (a másik háromszöget és a plafont) fehérre festették.
2011. szept. 10. 16:35
5/11 anonim válasza:
Szia!
Zöld, barack színű, esetleg kék. Szerintem mindhárom olyan ami kisfiúnak is és kislánynak is jó. A falra pedig tehettek még esetleg a kedvenc meséjükhöz kapcsolódó képet.
2011. szept. 10. 16:36
6/11 anonim válasza:
Hát én a sima fehéret szeretem (bár lehet, hogy régimódi vagyok :o)
2011. szept. 10. 16:49
7/11 anonim válasza:
Lila es krem :) nekem nagyon tetszik ez a kombinacio es teljesen unisex :)
2011. szept. 10. 18:25
8/11 anonim válasza:
Nálunk fehér-sárga. Szerintem tök uniszex, és kamaszkorig tökéletes. Variálható kékkel és zölddel is.
2011. szept. 10. 19:57
9/11 anonim válasza:
Szia, nálunk most 2 éves a kisfiú és pár nap múlva érkezik a hugi egy a szoba.
A kisfiam (mivel rák jegyű) "vizes" szobát készítettem neki 2 éve. Acélkékek a falak a plafon és alatta 35cm az pedig "madártej" színű+1 egész fal madártej színű mert ide festettem neki egy hatalmas világító tornyot. Ő most ezen az oldalon alszik.
Hát törtük a fejünket, mi legyen most mert ez elég pasis...Így lett a kislány oldala (ami teljesen kék színű) pöttyös a madártej színnel:-) kb. 6-8cm átmérőjű pöttyöket festettem rá, így eléggé olyan hatása van mint a babaszappannak:-) de nekünk tetszik. Lehet ez így látatlanban elég brutálisan hangzik de harmonizál az egyforma színek miatt, és én elégedett vagyok az eredménnyel:-) Remélem ha majd megszületik és beköltözik, neki is tetszeni fog, mert nagy szeretettel készült! Saját kezüleg.
2011. szept. 10. 19:58
10/11 anonim válasza:
Nálunk zöld, narancs, sárga a 3 fal, a 4. ablak :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!