Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen szinű a babaszobátok/sa...

Milyen szinű a babaszobátok/sarkotok?

Figyelt kérdés

Teljesen kétségbe vagyok esve, mert nem tudom, hogy milyen legyen a szoba szine. Én legszivesebben krémszinű féleségre festeném, de sokan azt mondják, hogy olyan "doboz" hatása lenne. Emiatt már egy kicsit én is eltértem a krém szintől.

Tegnap megnéztem az interneten egy csomó babaszobát de nem tudok dönteni.

Az a baj, hogy nekem nem tetszenek az ilyen szines dolgok. Szóval sárga, nsárga, zöld, piros, rózsaszin stb.kizárva. Én a pasztel szineket jobban kedvelem. Egyébként kislánynak lesz a szoba :)

Tudnátok ötleteket adni? Jövőhéten szerdán már meg kéne vennünk a dolgokat mert akkor lesz akció egy bizonyos helyen.

Ha tudtok akkor rakjatok fel a ti babaszobátokról/sarokról egy képet.

2011. okt. 9. 12:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia

A mi szobankkal sokra nem mennel, mert nagyon szines.A lanyommal festettunk a falra viragokat pillangokat stb

En ugy festenem ki, hogy 2 hamonizzalo pasztalhatasu szint valasztanak.

2-3 falat festenek a vilagosabbal es 1-2-t pedig vialgosabbra.

pl: ezen a szinskalan ezeket a szineket kombinalnak

[link]

H401 es H456

H389 es H390

x311 es x307

y411 es y388

f401 es f393

ezek szerintem eleg kellemes szinek

2011. okt. 9. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk mindkét gyerkőc szobája fehér. A kislánynál lányos falmatricákkal van tele a fal, a fiamnál pedig fiús matricákkal.
2011. okt. 9. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont én is ezzel voltam bajban :)

NAgyon nem akartam színeset, mert, hogy doboz lesz stb...

Végül a plafon hófehér, és halvány orhidea sárga szine lett (Duluxnak van ilyen festéke)

Ez olyan nagyon halvány sárgás-krémes...nem is tudom leírni, de ha rákeresel tuti kidobja a google.

Fehér bútorok, pasztel sárga ágyneműnk van.

Sz.tem széép lett :)

2011. okt. 9. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
ilyen tojashej..sargasabb talan..de a lenyeg, hogy nem feher, es semleges szin, mert a fiam kedvenc mesehoseit felfestettem a falra (es festem folyamatosan), es az alapszin nem "nyomja el" a mintat.
2011. okt. 11. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
dulux amethyst showers színű, pillangókkal.
2011. okt. 11. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

második válaszoló vagyok.igaz fiúszoba,de a színek unisexek

2011. okt. 11. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!