Milyen szinű a babaszobátok/sarkotok?
Teljesen kétségbe vagyok esve, mert nem tudom, hogy milyen legyen a szoba szine. Én legszivesebben krémszinű féleségre festeném, de sokan azt mondják, hogy olyan "doboz" hatása lenne. Emiatt már egy kicsit én is eltértem a krém szintől.
Tegnap megnéztem az interneten egy csomó babaszobát de nem tudok dönteni.
Az a baj, hogy nekem nem tetszenek az ilyen szines dolgok. Szóval sárga, nsárga, zöld, piros, rózsaszin stb.kizárva. Én a pasztel szineket jobban kedvelem. Egyébként kislánynak lesz a szoba :)
Tudnátok ötleteket adni? Jövőhéten szerdán már meg kéne vennünk a dolgokat mert akkor lesz akció egy bizonyos helyen.
Ha tudtok akkor rakjatok fel a ti babaszobátokról/sarokról egy képet.
Szia
A mi szobankkal sokra nem mennel, mert nagyon szines.A lanyommal festettunk a falra viragokat pillangokat stb
En ugy festenem ki, hogy 2 hamonizzalo pasztalhatasu szint valasztanak.
2-3 falat festenek a vilagosabbal es 1-2-t pedig vialgosabbra.
pl: ezen a szinskalan ezeket a szineket kombinalnak
H401 es H456
H389 es H390
x311 es x307
y411 es y388
f401 es f393
ezek szerintem eleg kellemes szinek
Szia!
Pont én is ezzel voltam bajban :)
NAgyon nem akartam színeset, mert, hogy doboz lesz stb...
Végül a plafon hófehér, és halvány orhidea sárga szine lett (Duluxnak van ilyen festéke)
Ez olyan nagyon halvány sárgás-krémes...nem is tudom leírni, de ha rákeresel tuti kidobja a google.
Fehér bútorok, pasztel sárga ágyneműnk van.
Sz.tem széép lett :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
második válaszoló vagyok.igaz fiúszoba,de a színek unisexek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!