Mekkora a babaszobátok? Hogyan rendeztétek be? Fotel is van benne?
20 m2(nem tudom hogy kell kicsi kettest írni:D)
semmi nagyzás,karamell színű a fal
fehérek a bútorok,próbáltuk úgy válogatni,hogy nagyobb korában is jó legyen
van benne fotel valami ilyesmi: [link]
csak citromsárga
lányunk van és 16 hónapos
25N
Kedves Első válaszoló!
Köszönöm szépen a válaszodat! :))
4x3 méter
fiam van és másfél éves
fűzöld színű a fal ás egy versenyautó van a falon(falmatrica)ez párom ötlete volt:D
fotel van benne,de csak ilyen egyszerű
30N
15 nm, halvány sárga a fal, bükk színű bútorokkal.
Vannak állatos falmatricák, a plafonon napos, a falon holdas lámpa.
Van fotel (ággyá nyitható), éjjeli szoptatáshoz, ill. ha beteg a kicsi és sokszor kell kelni hozzá jó szolgálatot tesz.
12nm, téglalap alakú. Van benne egy kiségy, egy komóddá alakítható pelenkázó, egy kis falipolc fölötte, és egy sarokszekrény (faktum mókus bútorcsaládból, fehér bútorok cseresznye dízsítéssel).
a fal barackszínű, a fényáteresztő függöny sárga, a sötétítő sötét ekrü. a szőnyeg is ilyen színű. mivel nem túl nagy a szoba, ezért nem akartam telezsúfolni, és a nagy minták, sok matrica/tb a falon is kicsinyíti a teret, ezért választottam letisztult, egyszerű színeket. szerintem nagyon szép, és az a jó benne, hogy a kiságyat később ugyanebből a bútorcsaládból gyermekágyra cseréljük, plusz veszünk egy íróasztalt, és 18 éves koráig nem kell bútort cserélni a szobában.
akartam egy szoptatós fotelt is, de azza nagyon telezsúfoltuk volna a teret. végül is van még két másik szoba a lakásban, volt helyem szoptatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!