Milyen lesz a babaszobátok?
Ötleteket szeretnék gyűjteni, aki gondolja, nyugodtan linkeljen be képet is!
De mindenre kíváncsi vagyok, bútorok, dekoráció stb.
Ha fiú lesz,akkor tejeskávé színű szoba!Azért nem szeretem a kéket,mert hideg és szerintem nem is nyugtató szín!
Minden fából lesz,de más színűből!
És a textíliák lesznek színesek!
Ha lány lesz akkor lila fal és minden ugyanolyan,mint a fiúnál!
Hat mi meg nagyon az elejen tartunk de a nyuszis mokusos tapetat mar megvettuk ami linken lathato. A kulombseg annyi, hogy nallunk nincs faburkolat a tapeta meg a fal kozott. Csak egy sima feher mintas csik.
A kisagyunk feher es az agynemunk a kisagyba is ugyanilyen nyuszis karakteres mint a fal ugyan onnan rendeltuk mint a tapetat. Szeretnenk meg venni egy kis fiokos feher szekrenyt a baba ruhainak meg egy feher pelenkazot. A fuggonyon meg gondolkodunk az ablakra mert van ugyanilyen nyuszis de szerintunk mar sok lenne igy meg torjuk a fejunket.
Mi nem szeretnenk tudni a baba nemet szuletes elott ezert semleges szinekben gondolkodunk. :)
Boldog babavarast es jo tervezgetest a babaszobahoz.
Nekünk ilyen figurák vannak a falon a kiságy körül: www.mesedekor.hu
A fal narancsszínű, fehér bútorok vannak.
Szia!
Masodik valaszado vagyok: sajnos mi kulfoldon elunk Angliaban es Plymouth-ban talatunk ra veletelnul erre az uzletre es ott lehetett megrendelni a tapetat meg a hasonlo dolgokat a babaszobahoz. De szerintem otthon Magyarorszagon is biztosan van. Megneztem a dobozt amibe a tapeta erkezett es az van rairva, hogy Beatrix Potter Peter Rabbit. Beirtam a magyar google-be es adott ki par talalatot. Nezd meg hatha talasz valamelyik oldalon:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!