Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős koráig pelenkáztát...

Mennyi idős koráig pelenkáztátok a babátokat pelenkázó asztalon?

Figyelt kérdés

Mikor érdemes leköltözni egy ágyra vagy a földre?

Az én fiam már elmúlt egy éves,izeg-mozog pelenkázás közben,nagyon kell vigyáznom,nehogy letornázza magát... Viszont nagyobb helyen még több a mozgástere,így sem egyszerű tisztába tenni...

2011. aug. 30. 23:17
1 2
 11/14 krisztivan ***** válasza:
Kisfiam 1 éves lesz és mi is a kombi pelenkázót használjuk.Én már egész pici kora óta nem engedem rugdosni.(volt hogy nagyon cicin rúgott az elején)Tudja hogy nyugi van és egy perc múlva mehet.Ha nem otthon vagyunk akkor katasztrófa mert Ő is eltekereg.Amíg pelusos én a pelenkázót használom majd.
2011. aug. 31. 10:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekünk is kombi ágyunk van,a pelenkázó alatt szekrénnyel. Én is szeretem,kényelmes,de már olyan hosszú a fiam,hogy lelóg a lába. Ha a hasamhoz teszi a lábát,beüti a fejét:(
2011. aug. 31. 21:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Én úgy oldottam meg a fejbeütés témát, h összehajtogattam hosszában egy textilpelenkát, h vastagabb legyen, és átterítem a feje mögötti részén a pelenkázó peremére. Így ha beveri, akkor se fáj neki. Igaz, arra még egy (a legkisebb méretűt, amit árulnak) törölközőt is szoktam tenni, de azt csak azért, h színben harmonizáljon a pelenkázószivacson lévő törölközővel. Ez is puhít és vastagít még rajta.

Hát igen, a lába az már nekünk is jócskán lelóg. A pelenkázó olyan 70(sz)x75(m)cm körüli, a gyerkőc meg már 86cm, és ettől már csak hosszabb lesz. No meg nem is rakom teljesen a tetejéig, úgyhogy 15-20cm mindig lelóg belőle. De szerencsére folyamatosan nő egy gyerek, így idő közben észrevétlenül is hozzászokik az ember.

2011. szept. 1. 09:12
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát,nálunk nem sokáig maradna ott ez a fejpárna! :)

Még a pelenkát is leráncigálja,ami a szivacsos alátétre van terítve...

2011. szept. 1. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!