Mennyi idős koráig pelenkáztátok a babátokat pelenkázó asztalon?
Mikor érdemes leköltözni egy ágyra vagy a földre?
Az én fiam már elmúlt egy éves,izeg-mozog pelenkázás közben,nagyon kell vigyáznom,nehogy letornázza magát... Viszont nagyobb helyen még több a mozgástere,így sem egyszerű tisztába tenni...
Első vagyok.
Én úgy oldottam meg a fejbeütés témát, h összehajtogattam hosszában egy textilpelenkát, h vastagabb legyen, és átterítem a feje mögötti részén a pelenkázó peremére. Így ha beveri, akkor se fáj neki. Igaz, arra még egy (a legkisebb méretűt, amit árulnak) törölközőt is szoktam tenni, de azt csak azért, h színben harmonizáljon a pelenkázószivacson lévő törölközővel. Ez is puhít és vastagít még rajta.
Hát igen, a lába az már nekünk is jócskán lelóg. A pelenkázó olyan 70(sz)x75(m)cm körüli, a gyerkőc meg már 86cm, és ettől már csak hosszabb lesz. No meg nem is rakom teljesen a tetejéig, úgyhogy 15-20cm mindig lelóg belőle. De szerencsére folyamatosan nő egy gyerek, így idő közben észrevétlenül is hozzászokik az ember.
Hát,nálunk nem sokáig maradna ott ez a fejpárna! :)
Még a pelenkát is leráncigálja,ami a szivacsos alátétre van terítve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!