Idegen engedély nélkül benyúl a babakocsiba a gyermekedhez?
Minap így jártam. Megitattam és tettem volna el hátra az itatópoharát mire felnézek ( esernyő volt a kocsin így nem láttam abból a szögből) és látom, hogy egy öregasszony bent turkál a gyereknél.Nagyon kiakadtam és közöltem vele kissé ideges hangon, hogy látom magát nem tanították meg arra, hogy engedély nélkül nem nyúlunk ahhoz ami nem a miénk. Arrébb toltam a gyereket és még ő volt felháborodva egy másik öregasszonnyal együtt, aki végignézte az egészet.
Jártál már hasonlóan? Hogy reagáltál?
Úgy van, senki sem szereti ha a babáját fogdossák, de nem azért fogdossák hogy direkt megfertőzzék vagy rosszat akarnak, hanem szimplán kedvességből. Én sem fogdosom tök idegen babáját, de a barátnőmét pl.igen. Persze tudom hogy nem puszilgatjuk a kezét vagy az arcát.
Én is voltam már olyan helyzetben, mikor a nénikém vagy az anyósom búcsúzáskor a kezét és az arcát is megpiszulta, ráadásul herpesze volt, majdnem elájultam (de csak a herpesz miatt), de nyeltem egyet és nem szóltam, most emiatt azért nem fogok haragot szitani. Bevittem a kicsit a fürdőbe és megmostam dettolal. Ennyi.
Többen leirták már itt hogy igen ne tapizzák idegen gyerekét, de az öregek ilyenek, és nem rosszakarásból. Még te is lehetsz ilyen 50 év múlva, és nem hiszem hogy majd jólesne ha ilyen végett leorditanák a fejedet. Meg lehet oldani kulturáltan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!