Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Idegen engedély nélkül benyúl...

Idegen engedély nélkül benyúl a babakocsiba a gyermekedhez?

Figyelt kérdés

Minap így jártam. Megitattam és tettem volna el hátra az itatópoharát mire felnézek ( esernyő volt a kocsin így nem láttam abból a szögből) és látom, hogy egy öregasszony bent turkál a gyereknél.Nagyon kiakadtam és közöltem vele kissé ideges hangon, hogy látom magát nem tanították meg arra, hogy engedély nélkül nem nyúlunk ahhoz ami nem a miénk. Arrébb toltam a gyereket és még ő volt felháborodva egy másik öregasszonnyal együtt, aki végignézte az egészet.

Jártál már hasonlóan? Hogy reagáltál?

2011. aug. 26. 09:59
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
70%

"Ütnék a kezére, hogy mit képzel!!!

fúú, én lefejelném a vénasszonyt, de minimum úgy kiosztanám, hogy még az utca túloldalán is hallanák.

Azt hiszen leüvölteném a fejét"

Csupa normálisnak tűnő ember, akikre nem illik az idegbeteg jelző. :))

2011. aug. 26. 10:57
 32/51 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
30%
A lábsimiért még nem szólok, de mikor a kezét puszilgatják akkor már azért ideges leszek. Még én sem puszilgatom a fiam kezét!
2011. aug. 26. 11:00
 33/51 anonim ***** válasza:
79%

Volt pár hónapja egy kérdés, hogy kedves anyukák, titeket mi idegesít a babátokkal kapcsolatban? Ezek a válaszok érkeztek (kb. 60 komment volt)

Hány centi és hány kiló?

MIt eszik?

Anyatejes?

Fiú vagy lány?

Jé, hogy hasonlít apukájára!

Tiszta anyja!

Nem fázik? Nincs melege?

Hú de nagy baba

Jaj, milyen kicsi baba

Szopizik még?

Mit adsz neki enni?

Jó baba?

Mennyit alszik?

Van napirendje?

Megfoghatom?

Anyós soha nem fogja meg

Anyós mindig fogdossa

Anyósék csak kéthetente mennek

Anyósék mindig ott ülnek

Anyuka állandóan tanácsot ad

Anyuka nem segít semmiben

Sógornő csokit ad neki

Sógornő nem ad szegény gyereknek semmit.

Anyós mindig vigyázni akar rá

Anyósnál sosem lehet lerakni pár órára

MIkor megy oviba?

Lesz bölcsis?

Terveztek kistesót?

Beszél már?

Miket mond?

Miket eszik?

Iszik vizet?

Jaj, ne adj neki még almát, még korai

Jaj, adj már neki valamit, már rég kellett volna

stb.

Én is első gyermekes anyuka vagyok, de azért az a kérdés és a rá adott válaszok rendesen elgondolkodtattak, hogy bakker, én is ilyen rigolyamami vagyok? Hogy bármit mondanak, kérdeznek, tesznek a gyerekemmel az baj? Az zavar? Idegesít?

A kérdezőnek a válasz: vannak dolgok amik idegesítenek, de attól még én tisztelettel igyekszem beszélni, nekem is nyúltak már be babakocsiba, nem csináltam semmi extrát, megköszöntem hogy megdícsérte a gyereket, és mikor odébbállt, megtöröltem a kicsi kezét (ha azt fogták meg).

Többször úgysem találkozom azzal a nénivel, akkor nem mindegy?

2011. aug. 26. 11:01
 34/51 anonim ***** válasza:
84%

Úgy veszem észre, sok anyukát csak az nem idegesít, ha ilyet hallana:

"jé, a te gyereket mennyivel ügyesebb mint az enyém!"

:)

2011. aug. 26. 11:02
 35/51 anonim ***** válasza:
55%

Ez van. Ha az emberek, főleg az idősek meglátnak egy édi kisbabát, mindjárt meg kell fogdosni. Mivel a gyerek nem tud tiltakozni, azt hiszik ezt szabad. Biztos jó a gyereknek is, ha egy vadidegen rossz szagú, gyászkeretes körmű néni bemászik a babakocsiba. Létezik privát szféra, és ez vonatkozik a kisgyerekekre is.

Én attól mászok a falra, hogy a környékbeli gyerekek azt hiszik, hogy az én kisfiam játékbaba, akit lehet húzni-vonni. A piszkos kis mancsukkal másznak be a tiszta babakocsiba, fogdosni akarják a rongyiját, a pelenkáját, takaróját, a cumiját, inni akarnak a cumisüvegéből.

5 hónapos múlt, majd eljön az ideje annak is, hogy tücsköt-bogarat összeszedjen, de az még nem most van.

2011. aug. 26. 11:05
 36/51 anonim ***** válasza:
90%
nem tetszene, de azért én nem teremtettem volna így le
2011. aug. 26. 11:18
 37/51 anonim ***** válasza:
55%
Tanulság: használj olyan babakocsit ahol a gyermeked feléd néz, akkor minden pillanatát szemmel tarthatod. Az idegeneknek akkor közétek kellene állni, ha hozzá akarna érni. Egyébként sem tartom hasznosnak azokat a babakocsikat ahol a gyerket nem látom. [link]
2011. aug. 26. 11:31
 38/51 anonim ***** válasza:
55%
jó, hát most mit csináljon az ember? általában pont ezért drágább az a típus amit említesz, mert mindenki azt preferálja jobban. nem fog belehalni, ha kifele néz
2011. aug. 26. 11:34
 39/51 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Most hiába tolom a babakocsit úgy,hogy látom a gyereket,ha a zseb a feje mögött van...

Erre nem gondoltál?

2011. aug. 26. 11:36
 40/51 anonim ***** válasza:

Bocsi!

11:31-esnek szólt!

2011. aug. 26. 11:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!