Ha nagyon őszinték akarunk lenni, miért nem fogadjuk be a 4- nél több gyerekes Anyukákat?
Figyelt kérdés
És most ténylég kérek mindenkit, hogy nézzen magéba: mi a baja a nagycsaládosokkal? Én még nem vagyok az. de az utálkozást és a kirekesztlst tapasztalom a játszón is...2011. aug. 4. 15:44
41/41 anonim válasza:
Nem nézem le a nagycsaládosokat én is szeretnék nagy családot, cak a fizetésünk nem engedi meg.
off lesz. A kedves romák nem csak az elítélés miatt élnek úgy ahogyan élnek. Nekik nincsen iskolai végzettségük és ezért vannak sok helyen elutasítva. Könyörgöm én sem helyezkedhetek el orvosként ha nincs orvosi diplomám. Iskolába meg nem járnak a szokásaiból adódóan. Senki nem mondja nekik, hogy ne menjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!