Anyukák! Hogy jönnek egyesek ahhoz, hogy véleményezzenek más anyukákat?
Hát nem tudom én soha nem mondtam még senkire akár munkában, hogy na ő egy selejt, én meg a hónap dolgozója!
Nem arról beszélek, hogy helyesnek tartom-e ha semmiségért látom,hogy elveri a gyerekét, hanem, hogy ha mondjuk nem úgy neveli,mint én, vagy ahogy én csinálnám, akkor egyből ráhúzom a "rossz" anya jelzőt! Hogy jön ehhez bárki is?
Az első vagyok, na épp ezt mondom amit írsz. Te nem vagy ilyen típus ezekszerint, másnak meg nem kell hozzá hogy anya legyen akkor is megmondja a "frankót" mindenkiről :((
Elég gáz, de ez van :(
Hát ha új vagy akkor azt tudom mondani hogy sajnos ez itt mindennapos
ha meg régebb óta vagy írója /olvasója az oldalnak - mint én is - akkor egy idő után immunis leszel rá és meglátod melyik válasz alapjában izgató hatású amire egy rosszabb passzban levő kismama/anyuka már ugrik is.
Én nem vagyok ilyen de nem is teszem közzé a gyereknevelési elveimet már egy ideje mert ezért vagyok 61%-on ... nem hercegnőnek nevelek a lányom és még a többi..
Köszi a válaszokat!
Engem nagyon dühít! Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy nincs elég dolga, és van arra ideje, hogy ilyeneket mondogasson másról!
Az ilyen ítélkezők megadják az önbizalom-hiányos anyukáknak az utolsó döfést, akik valóban rossz anyának hiszik magukat utána.
Az a baj, hogy én meg felháborodom, ha valaki elsőre ítélkezik. Rögtön butaságokat feltételeznek egyesek, és a háttértartalommal nem is foglalkoznak.
Minek azt figyelni ki, mit csinál, mikor és hogyan?
S nem is az a baj, hogy van vélemény. Mert az mindenkinek van, hanem az a baj, hogy néha tök durva stílusban közlik, és meg sem hallják, amit a másik mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!