Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Hogy jönnek egyesek...

Anyukák! Hogy jönnek egyesek ahhoz, hogy véleményezzenek más anyukákat?

Figyelt kérdés
Annyi elítélő kérdést olvasok itt. Soha nem venném a bátorságot, hogy megszóljak valakit azért, mert máshogy törli a gyereke orrát, vagy nem ringatja annyit mondjuk mint én, vagy bárki. Hogy jönnék ahhoz, hogy azt mondjam magamra én szuper anya vagyok, a másik meg rossz. Úgy,hogy esetleg nem is látok a dolgai mögé! Miért kell ítélkezni ennyit! És még csodálkozom, amikor poénból mondják, hogy megbolondulnak a nők , ha gyerekük lesz!
2011. márc. 18. 13:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Azért, mert neve, arca ilyenkor nincs...

Ha lenne, szerintem 2x is meggondolná, kinek mit mond.

2011. márc. 18. 14:44
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen, ebben lehet valami! Bár a barátnőmet múltkor névvel és arccal "osztotta" ki egy anyuka a dokinál, mert szerinte rossz anya az, aki hordozókendőbe rakja a gyerekét! Húha! A barátnőm csak lazán annyit kérdezett vissza, hogy elnézést ismerjük egymást? Nem? Mert nem is kértem a véleményét!:)

2011. márc. 18. 14:51
 23/25 anonim ***** válasza:
Én már többször töröltettem magam innen, mert nagyon sokszor a lelkembe léptek, leszóltak, stb... anélkül, hogy tudnák a dolgok tényleges hátterét. Szerettem ezt az oldalt, de annyiszor belémrúgtak, hogy ma már csak néha néha írok, vagy kérdezek.
2011. márc. 18. 14:55
 24/25 anonim ***** válasza:
Én kivontam magam innen,lassan két év után,már csak néha nézem meg a babák témakört.Nagyon örülök ennek,eléggé függő voltam:)Baromi unalmas,úgy általában a kérdések is,meg az a hülyeség is,ami itt megy állandóan.Szeretem a GYK-t,de most már inkább más kategóriákban nézelődök(házimunka,politika,haj-bőrápolás).Kérdéseket ritkán tettem fel,ha mégis megtörtént elenyésző volt az igazán hasznos válaszok száma,sőt inkább félrevezető volt,mindent a saját bőrömön kellett megtapasztalnom.
2011. márc. 18. 15:16
 25/25 anonim ***** válasza:
2011. márc. 18. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!