Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Hogy jönnek egyesek...

Anyukák! Hogy jönnek egyesek ahhoz, hogy véleményezzenek más anyukákat?

Figyelt kérdés
Annyi elítélő kérdést olvasok itt. Soha nem venném a bátorságot, hogy megszóljak valakit azért, mert máshogy törli a gyereke orrát, vagy nem ringatja annyit mondjuk mint én, vagy bárki. Hogy jönnék ahhoz, hogy azt mondjam magamra én szuper anya vagyok, a másik meg rossz. Úgy,hogy esetleg nem is látok a dolgai mögé! Miért kell ítélkezni ennyit! És még csodálkozom, amikor poénból mondják, hogy megbolondulnak a nők , ha gyerekük lesz!
2011. márc. 18. 13:45
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Utolsót nem egészen értem! Mire gondolsz?
2011. márc. 18. 14:08
 12/25 anonim ***** válasza:
Ez sajnos nem csak itt van,hanem mindenhol megjelenik egy "okostojás"aki ossza az észt,legyen az a váró a dokinál,a közért,a játszótér,stb.Vagy csak én fogom ki?És mindig tudják mi a jó a gyerekemnek,meg mit csinálok rosszul(persze,kérdezetlenül)stb.Csak arra nem jönnek rá,hogy minden gyerek más,és ami jó volt az Ő gyerekének,az nem biztos,hogy jó az enyémnek is.
2011. márc. 18. 14:10
 13/25 anonim ***** válasza:

Olyan kérdést én is láttam, ahol rögtön hülyének nézik az illetőt. Mondjuk: 1 hete nem jött meg, mit tegyek? Válasz: Te hülye, nem gondoltál még a terhességi tesztre???

Na ez csak egy példa volt, de tényleg sokan rögtön, tök csúnyán válaszolnak...

Nem kell ahhoz gyerek különben, hogy megbolonduljon az ember. Itt a fórumon nem csak a kismamák kommentelnek néha irtózatos blődségeket, hanem sokan mások is.

Ez egyszerűen csak annyi, hogy semmi tisztelet nincs egyesekben mások iránt.

2011. márc. 18. 14:13
 14/25 A kérdező kommentje:

Köszi!

De inkább akkor ne írjon! Én azt is elhiszem, hogy valakit felidegesít egy kérdés, de akkor inkább lapozzon tovább. Nem kell válaszolni!:)

De egészen addig amíg nem látok bele más életébe, nem ismerem a körülményeit, nem szólom meg bármit is csinál, akár magával, akár a gyerekével! Nekem elég az, hogy én esetleg máshogy csinálom. Más meg biztos úgy nem csinálná!

Nekem anyukám már gyerek korom óta azt mondogatta,hogy fiam (lányom helyett:) ), nem szabad senkit megszólni, mert te sem tudod, hova jutsz, milyen gyerekeid, férjed lesz! Annyira igaza van!

2011. márc. 18. 14:17
 15/25 anonim ***** válasza:

Sejtem, melyik kérdés verte ki nálad a biztosítékot. :) Szerintem röhögj, hogy valakinek arra van ideje, hogy az ablakból lesse, ki mit csinál.

Ez egyébként egy olyan dolog, hogy nincs két szülőpár, akik teljesen egyformán nevelnék a gyerekeiket, és mivel a maguk módszerét tartják a legjobbnak, a másikról könnyen alkotnak rossz véleményt. Ilyen az ember.

Viszont ami tényeg érdekel: ezen az oldalon (és gondolom, mindenhol máshol is), minden anyuka rendkívül meg van magával elégedve, hogy milyen jól neveli a babáját. Mégis, ha elolvasod a kamaszok által feltett kérdéseket (akár itt, akár a családi kapcsolatok vagy a szex-szerelem kategóriában), nem éppen a jó nevelés gyümölcseit lehet látni. Pedig annak idején nyilván az ő szüleik is frankónak érezték magukat

2011. márc. 18. 14:18
 16/25 A kérdező kommentje:

Igazad van, eltaláltad, az verte ki!:))))

És abban is,hogy itt valóban mindenki szuperanya. Olvastam az ominózus kérdés válaszai között egy olyat, hogy na most jönnek az ősanyák, akiknek a gyereke már két évesen olvas, csillog a ház, istennők a szexben! Nagyon tetszett, és nagyon igaz. Valóban sokan írnak le ide olyanokat, amik meg sem közelítik a valóságot. Bár ezt sem értem miért jó. Miért kell másnak bizonygatni,hogy én hú de szuper anya vagyok? Miért érdekel, hogy más szerint az vagyok-e!

Meg tényleg, azért elég bátor dolog ilyen kijelenteni!:))

2011. márc. 18. 14:23
 17/25 anonim ***** válasza:

Ahogy olvasom a válaszaidat szerintem téged is megbántottak már alaposan.Abba gondolj bele mi van ha ezek a dolgok csak kitalációk vagy mesék akkor te feleslegesen idegesíted magad fel.Arra figyelj csak hogy a kérdező válaszára reagálj és ne foglalkozz a kommentekkel.Sok esetben a kommentekre válaszolnak és nem a kérdésre aminek hatalmas vita a vége és szegény kérdező nem lesz okosabb csak azt látja milyen vita lett a kérdéséből.

Ami viszont megfogott az utolsó válaszodban hogy igenis vannak olyan családok ahol sok minden van egyszerre gyerek,munka,tanulás és ezt jól össze lehet hangolni talán jobban mint a gyerek születése elött és még a párkapcsolat is jobb ettől.Sok energiába kerül de van ilyen is.Persze az ember nem büszkélkedik vele mert akkor lealázzák.

2011. márc. 18. 14:32
 18/25 anonim ***** válasza:

Sok a hülye, köztük gondolom én is valakinek az vagyok. :)

S még csak tökéletes sem vagyok. Sőt, inkább sokszor aggódós és fogalmam sincs mit csinálós vagyok. :)

De a lányomat imádom, és megpróbálok megtenni érte mindent. Remélem ezzel legalább számára én leszek a tökéletes anyuci! :)

Mit is jelent az, hogy anya?

4 évesen: Anya mindent tud.

8 évesen: Anya sok mindent tud.

12 évesen: Anya nem is igazán tud mindent.

14 évesen: Anya nem is tud semmit.

16 évesen: Anya nem is létezik.

18 évesen: Anya ódivatú.

22 évesen: Anya ért ehhez!

35 évesen: Mielőtt döntenénk, kérdezzük meg anyát.

55évesen: Bárcsak...itt... lenne anya…

75 évesen: Remélem, voltam olyan jó ember, mint ANYA.

2011. márc. 18. 14:34
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszi Nektek is!

Utolsó, ez jó!:)

Utolsó előtti! Persze, nem azt mondom,hogy nincs ilyen, le a kalappal azelőtt, aki mindent meg tud csinálni, engem inkább az zavar, amikor megszólja, megítéli, azt aki nem. Ráadásul szerintem ez időszakos. Van amikor az ember lánya mindent rendben tud maga körül tartani, de biztos van olyan időszak, amikor beüt valami bibi és nem. Na ezt nem szabad elfelejteni. De azt már olyankor nem mondja! De mondom, becsülöm azt aki ilyen.

2011. márc. 18. 14:40
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az is benne van a dologba, hogy sokan azert hulyezik le a masikat mert attol azt hiszik ok okosabbnak tunnek. Pedig nem igy van csak erre meg nem jottek ra. :)Ez van alltalaban melohelyeken is, hogy sokszor valakinek a hata mogott beszelnek ossze minden rosszat. :( Senki nem azt hireszteli, hogy o maga mit tud, mire kepes (mert semmit sem tud) hanem lehulyezi a mellette dolgozot hatha ettol o tunik okosabbnak. Szerencsere az en fonokom erre nem vevo. :) De nincs ez mashogyan a mindennapi eletben sem. Persze nem azokra gondolok akik normalis tanacsokat adnak. Akinek nem inge ugysem veszi magara. :)
2011. márc. 18. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!