Hogy szóljak a "látogatókra", hogy NE PUSZILGASSA a babámat és MOSSON KEZET!?
Sziasztok!
Szóval már nagyon elegem van abból,hogy mikor jönnek látogatni a 2 hónapos kislányomat,nem az az első(de még csak az utolsó sem),hogy kezet mosnak mikor bejönnek a lakásba!És fogdossák a koszok kezükkel és össze vissza puszilgatják!!Arról nem beszélve,hogy nekik otthon állataik vannak,amiket ha eljönnek otthonról(tudom),hogy megsimogatják!Engem a víz ver le minden alkalommal!!!
A legrosszabb,hogy a saját anyósomnak nincs ennyi esze!
De hogy szóljak a gyerekem "nagymamájára",hogy ne legyen sértődés,mert egyébként hajlamos a sértődésre igencsak!Neki a kedvence a pici kezét puszilgatni össze-vissza!Pedig ugyebár a kicsi tömködi a kezét a saját szájába és ezért vagyok ki ezen!!!Rosszul vagyok már előre ha jönnek!
Okés, a macskás vagyok, nem rajongó meg nem imádó, hanem normális ember :) nem 50 nm-en lakunk, úgyhogy itt járkálhatnál egy ideig míg összeakadsz egyel, amúgy észre se veszed, de látom nem lehet már jót mondani. Azért azt még egyszer mondom, hogy alaposan gondold át, hogy hogy viszonyulsz az anyósodhoz, mert ez a kapcsolat befolyással van a családi életedre akkor is ha nincs ott konkrétan. Nem fordulhatsz a férjed édesanyja ellen, mert ezzel a férjed ellen is fordulsz. Szerintem legyél kicsit elnézőbb vele és ha olyan a kapcsolat onnantól aztán akármit megbeszélhetsz vele.
(nem úgy beszélek, mint akinek tökéletes az anyósa, ld. az enyém ha idejön hajlamos belekukucskálni a fiókokba, hogy rend van-e, semmi nem jó neki, senkinek rajta kívül nincs igaza, ezen kívül mindenbe beleszól, sosem főz nekünk akkor sem, ha ott vagyunk vendégségben, ezért mindig viszek legalább a gyereknek kaját, ezen kívül mindig megjegyzi, ha híztam, a pattanásaimat, hogy kivasalhattam volna a blúzomat... :D jót röhögök rajta a férjemmel, aki látja, hogy mennyire nevetségesen rossz a természete.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!