Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szóljak a "látogatókra",...

Hogy szóljak a "látogatókra", hogy NE PUSZILGASSA a babámat és MOSSON KEZET!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval már nagyon elegem van abból,hogy mikor jönnek látogatni a 2 hónapos kislányomat,nem az az első(de még csak az utolsó sem),hogy kezet mosnak mikor bejönnek a lakásba!És fogdossák a koszok kezükkel és össze vissza puszilgatják!!Arról nem beszélve,hogy nekik otthon állataik vannak,amiket ha eljönnek otthonról(tudom),hogy megsimogatják!Engem a víz ver le minden alkalommal!!!

A legrosszabb,hogy a saját anyósomnak nincs ennyi esze!

De hogy szóljak a gyerekem "nagymamájára",hogy ne legyen sértődés,mert egyébként hajlamos a sértődésre igencsak!Neki a kedvence a pici kezét puszilgatni össze-vissza!Pedig ugyebár a kicsi tömködi a kezét a saját szájába és ezért vagyok ki ezen!!!Rosszul vagyok már előre ha jönnek!

2011. júl. 31. 08:39
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

Ahogy látom te vagy az aki "nem tud rendesen kommunikálni"!

Ismeretlen embert próbálsz meg analizálni miss pszichológus!

:)

De legalább vicces vagy! A macska imádatoddal együtt!

Ja? És egyébként azt legalább jól látod,hogy nekem az "egyszem gyerekem" jelenti az egész ÉLETEMET!

És emiatt had ne érezzem magam rosszul!

2011. aug. 3. 14:59
 42/51 Togcsi ***** válasza:
65%

"paramamik fóruma"?"Hisztis anyuka"?

Hát te mi vagy?Inkább vagyok "paramami "mint egy idegbeteg nő,aki csak azért ír véleményt,hogy belekössön a kérdezőbe!

Szerintem senki nem "retkesezett"le téged,azokról a macskákról volt szó és arról,hogy igénytelenül tartják őket!

Ne vedd magadra,ha nem rólad van szó!

De ne is szidalmazz idegen embereket ok nélkül!

Főleg ne azért,mert a gyereke mindennél többet ér!

Azt hiszem ez lenne a normális!

2011. aug. 3. 15:08
 43/51 anonim ***** válasza:

(fili)

A cicásnak is igaza van meg annak is aki ellenzi.

Nekem gyerekkoromban volt, hogy 5 macskám volt a kertben természetesen. Állandóan macskáztam már 3 évesen.

A lányom sem engedi ha eljönnek, hogy a kerti macskát megfogja a 9 hós.kisunokám, pedig szinte ki vannak sterilizálva.

Gondolom ha nagyobb lesz a baba 3-4 éves úgysem lehet megtiltani, hogy megfogja.

Egyébként ha már pszichiáterekről volt szó azok kifejezetten javasolják az állatok közelségét gyermekkorban.

A másik az anyós utálat olvassátok vissza milyen gyűlölködő szövegeket írtak egyesek. Csak abba nem gondolnak bele, hogy az a kis poronty is hordozza ugyanazon genetikai részecskéket és az anyós is egy ember mégpedig azt tojta a világra akit állítólag nagyon szeretek a gyerekem apját. Tehát intelligencia kérdése mi lesz a kapcsolatból. Hiszem, hogy beszélgetéssel minden javul és megoldódhat. Az a jó variáció amikor a ti anyukátokról ugyaígy vélekedik a férjetek? Belegondoltok?

Persze, hogy vannak "bidös banyák" tudom.

A lányomnak is van anyósa nem is volt pite. És érdekes látta a lányom, hogy a vejem velem milyen és azt adja az anyósának amit én kapok a vejemtől. És képzeljétek a vadmacskát is lehet szelidíteni. Tudomásul kell venni, hogy kibővült a család és elfogadni nem elég a szitut, mert ha érzi vki, hogy utálják u.a. adja vissza triplán. Ha szertni nem is kell de kedvelni lehet.Remélhetőleg lesztek ti is anyósok:))most jön az ígérgetés de nem ilyen. Én fiatal vagyok és munka volt a vejemmel és családjával a jó kapcsolatot kialakítani és megérte.Most olyan a vejen mintha a fiam lenne. És tudom, hogy hosszas őszinte beszélgetésekkel (amik a mai világban igen ritkák sajna) menne a barátkozósdi. És anyósod megértené az elvárásaid. Ha nem, akkor a ritka ... fajtába tartozik és részvétem.

2011. aug. 3. 18:25
 44/51 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék részletekbe menni,de nem lehet sajnos!Próbáltam már nem egyszer és a saját fia is,de sikertelen minden.

Nehezen érti meg valamiért a dolgokat és mire azt gondoljuk megértette,már mintha el is felejtette volna...szóval sajnos ez van!

És a hangsúly nem azon van,hogy macska ellenes lennék!Én is úgy nőttem fel,hogy mindig voltak macskáink,de mindennek megvolt a maga helye és tisztasága!

Az teljesen más ha az ember tudja hogyan kell állatot tartani higiénikusan!De ezzel sajnos nincs mindenki tisztában.

2011. aug. 3. 20:11
 45/51 anonim ***** válasza:

(fili)

Akkor viszont legyél kemény mint a vídia. Anya vagy sokat fogsz változni ha eddig bátortalanabb voltál majd meglátod. Előjön az anya tigris:)) Kitartás.

2011. aug. 3. 20:16
 46/51 A kérdező kommentje:
Igen remélem egyszer igen! :) Köszönöm!
2011. aug. 3. 20:54
 47/51 anonim ***** válasza:
Szerintem sok anyós tehet sajnos róla, hogy milyen vélemény alakul ki róla! Barátnőm anyósa pl. akármit csinál barátnőm, beleköt, mert az ő fiának semmi sem jó! Én úgy gondolom, ha valaki nem jön ki az anyósával, annak oka van! Az enyém pl. mindig azt mondja magáról, hogy ő olyan típusú anyós, aki semmibe nem szól bele! Ennek ellenére még azt is megmondja, hogy hogy fogjam a cumisüveget, ha etetem a picit! És pont az anyósutálat miatt, meg az miatt, mert a párom anyukája, ez miatt nm szólok sokszor vissza neki! Pedig sokszor ad rá okot, sajnos! Az meg szerintem nem hisztérika, ha valaki félti a gyerekét! És sajnos vannak olyan emberek, aminek ha tízszer szólsz, tizenegyedszer is megcsinálja ugyanazt! Kedves primitív válaszoló, aki szerint a hisztérikus anyukák fóruma, (vagy mit is írt) ez! Akkor ezek szerint te azért írogatsz ide, igaz???
2011. aug. 4. 17:08
 48/51 anonim ***** válasza:
Ha szerinted egészséges egy, kettő, három, stb. macskával élni akkor élj! Én azt tartom, hogy az állatnak kint van a helye! És nem érzem magam ez miatt hisztérikus anyukának!
2011. aug. 4. 17:10
 49/51 anonim ***** válasza:
Szerintem nem anyós utálatnak kell elkönyvelni, hanem az anyós részéről emberi butaság! Az én anyósom rámszólt, amikor puszit adtam a fiamnak, hogy nem kell annyit puszilgatni a gyereket! Bezzeg ő, szegény gyerek menekül a puszii elől, szó szerint nyúzza a sok puszival! Úgyhogy sajnos vannak olyan anyósok, akik ilyenek!
2011. aug. 7. 16:56
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer elvittem a macskánkat a tőlünk 2 házra lévő állatorvoshoz. Kézben. Amint kimentünk a kapun, megilyedt és össze-vissza karmolta a karom. Az állatorvos elámult, hogy hogy gondoltam ezt. Miután ő megvizsgálta a macskát és hazavittem, azonnal menjek el a saját orvosomhoz is, mert ezt tudhattam volna, hogy mennyi baktérium tenyész a macska körme alatt, nagyon nagy fertőzésveszély már egy karmolás is!!!!

Véleményem szerint is vagy állat vagy gyerek - főleg egy lakásban.

Én lakásban nem is tartanék állatot, főleg olyat nem, ami egész nap oda megy, ahova akar.

2011. aug. 15. 08:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!