Hogy szóljak a "látogatókra", hogy NE PUSZILGASSA a babámat és MOSSON KEZET!?
Sziasztok!
Szóval már nagyon elegem van abból,hogy mikor jönnek látogatni a 2 hónapos kislányomat,nem az az első(de még csak az utolsó sem),hogy kezet mosnak mikor bejönnek a lakásba!És fogdossák a koszok kezükkel és össze vissza puszilgatják!!Arról nem beszélve,hogy nekik otthon állataik vannak,amiket ha eljönnek otthonról(tudom),hogy megsimogatják!Engem a víz ver le minden alkalommal!!!
A legrosszabb,hogy a saját anyósomnak nincs ennyi esze!
De hogy szóljak a gyerekem "nagymamájára",hogy ne legyen sértődés,mert egyébként hajlamos a sértődésre igencsak!Neki a kedvence a pici kezét puszilgatni össze-vissza!Pedig ugyebár a kicsi tömködi a kezét a saját szájába és ezért vagyok ki ezen!!!Rosszul vagyok már előre ha jönnek!
Ahogy látom te vagy az aki "nem tud rendesen kommunikálni"!
Ismeretlen embert próbálsz meg analizálni miss pszichológus!
:)
De legalább vicces vagy! A macska imádatoddal együtt!
Ja? És egyébként azt legalább jól látod,hogy nekem az "egyszem gyerekem" jelenti az egész ÉLETEMET!
És emiatt had ne érezzem magam rosszul!
"paramamik fóruma"?"Hisztis anyuka"?
Hát te mi vagy?Inkább vagyok "paramami "mint egy idegbeteg nő,aki csak azért ír véleményt,hogy belekössön a kérdezőbe!
Szerintem senki nem "retkesezett"le téged,azokról a macskákról volt szó és arról,hogy igénytelenül tartják őket!
Ne vedd magadra,ha nem rólad van szó!
De ne is szidalmazz idegen embereket ok nélkül!
Főleg ne azért,mert a gyereke mindennél többet ér!
Azt hiszem ez lenne a normális!
(fili)
A cicásnak is igaza van meg annak is aki ellenzi.
Nekem gyerekkoromban volt, hogy 5 macskám volt a kertben természetesen. Állandóan macskáztam már 3 évesen.
A lányom sem engedi ha eljönnek, hogy a kerti macskát megfogja a 9 hós.kisunokám, pedig szinte ki vannak sterilizálva.
Gondolom ha nagyobb lesz a baba 3-4 éves úgysem lehet megtiltani, hogy megfogja.
Egyébként ha már pszichiáterekről volt szó azok kifejezetten javasolják az állatok közelségét gyermekkorban.
A másik az anyós utálat olvassátok vissza milyen gyűlölködő szövegeket írtak egyesek. Csak abba nem gondolnak bele, hogy az a kis poronty is hordozza ugyanazon genetikai részecskéket és az anyós is egy ember mégpedig azt tojta a világra akit állítólag nagyon szeretek a gyerekem apját. Tehát intelligencia kérdése mi lesz a kapcsolatból. Hiszem, hogy beszélgetéssel minden javul és megoldódhat. Az a jó variáció amikor a ti anyukátokról ugyaígy vélekedik a férjetek? Belegondoltok?
Persze, hogy vannak "bidös banyák" tudom.
A lányomnak is van anyósa nem is volt pite. És érdekes látta a lányom, hogy a vejem velem milyen és azt adja az anyósának amit én kapok a vejemtől. És képzeljétek a vadmacskát is lehet szelidíteni. Tudomásul kell venni, hogy kibővült a család és elfogadni nem elég a szitut, mert ha érzi vki, hogy utálják u.a. adja vissza triplán. Ha szertni nem is kell de kedvelni lehet.Remélhetőleg lesztek ti is anyósok:))most jön az ígérgetés de nem ilyen. Én fiatal vagyok és munka volt a vejemmel és családjával a jó kapcsolatot kialakítani és megérte.Most olyan a vejen mintha a fiam lenne. És tudom, hogy hosszas őszinte beszélgetésekkel (amik a mai világban igen ritkák sajna) menne a barátkozósdi. És anyósod megértené az elvárásaid. Ha nem, akkor a ritka ... fajtába tartozik és részvétem.
Nem szeretnék részletekbe menni,de nem lehet sajnos!Próbáltam már nem egyszer és a saját fia is,de sikertelen minden.
Nehezen érti meg valamiért a dolgokat és mire azt gondoljuk megértette,már mintha el is felejtette volna...szóval sajnos ez van!
És a hangsúly nem azon van,hogy macska ellenes lennék!Én is úgy nőttem fel,hogy mindig voltak macskáink,de mindennek megvolt a maga helye és tisztasága!
Az teljesen más ha az ember tudja hogyan kell állatot tartani higiénikusan!De ezzel sajnos nincs mindenki tisztában.
(fili)
Akkor viszont legyél kemény mint a vídia. Anya vagy sokat fogsz változni ha eddig bátortalanabb voltál majd meglátod. Előjön az anya tigris:)) Kitartás.
Egyszer elvittem a macskánkat a tőlünk 2 házra lévő állatorvoshoz. Kézben. Amint kimentünk a kapun, megilyedt és össze-vissza karmolta a karom. Az állatorvos elámult, hogy hogy gondoltam ezt. Miután ő megvizsgálta a macskát és hazavittem, azonnal menjek el a saját orvosomhoz is, mert ezt tudhattam volna, hogy mennyi baktérium tenyész a macska körme alatt, nagyon nagy fertőzésveszély már egy karmolás is!!!!
Véleményem szerint is vagy állat vagy gyerek - főleg egy lakásban.
Én lakásban nem is tartanék állatot, főleg olyat nem, ami egész nap oda megy, ahova akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!