Hogy szóljak a "látogatókra", hogy NE PUSZILGASSA a babámat és MOSSON KEZET!?
Sziasztok!
Szóval már nagyon elegem van abból,hogy mikor jönnek látogatni a 2 hónapos kislányomat,nem az az első(de még csak az utolsó sem),hogy kezet mosnak mikor bejönnek a lakásba!És fogdossák a koszok kezükkel és össze vissza puszilgatják!!Arról nem beszélve,hogy nekik otthon állataik vannak,amiket ha eljönnek otthonról(tudom),hogy megsimogatják!Engem a víz ver le minden alkalommal!!!
A legrosszabb,hogy a saját anyósomnak nincs ennyi esze!
De hogy szóljak a gyerekem "nagymamájára",hogy ne legyen sértődés,mert egyébként hajlamos a sértődésre igencsak!Neki a kedvence a pici kezét puszilgatni össze-vissza!Pedig ugyebár a kicsi tömködi a kezét a saját szájába és ezért vagyok ki ezen!!!Rosszul vagyok már előre ha jönnek!
:) Igen szerencsére ő már tud védekezni!
Nem értem némelyik embert,elképesztő,hogy mennyire nem gondolnak bele,mi lehet egy ilyen pici gyerkőccel,az ő eszetlenségük miatt!
Annyira gyenge még a kicsi szervezetük!
Ha már mászik...úgyis lesz olyan ,hogy a padlót nyalja stb...:)
De amit lehet,azt jó lenne elkerülni!
És pláne a macskás dolgokat!!!
Minden kedves hisztérikus anyukának üzenem, hogy nálunk éppen 3 macska van, egy nagy és 2 kicsi, a fiam és a lakás tiszta, a macskák nem mennek az asztalra és még (!!!) senki semmilyen vírust, bacilust nem nyalt be tőlük, ui. a macska tiszta állat, ellenben azokkal az anyukákkal akik kitalálnak mindenféle indokot, hogy épp miért kellene az anyósukat rühelleni.
Jobb lenne, ha fognád a megmaradt becsületedet meg emberségedet és ezt a "hatalmas" kézmosásos problémát megoldanád, ahogy az Emberek szokták, nem a neten ócsárolnád a férjed anyukáját.
31/N
Ha a macska tiszta állat akkor csak legyen belőle jó sok neked!Főleg,hogy a székletét elkaparja maga után!
Gondolom minden "wc"után megmosod a lábát is!
Sejtem mennyire!
Ha nem kapott el a gyerkőc semmit,akkor örülj neki!
Ez nem "ocsmárolás"hanem tények és ha nem tetszik,akkor ne olvasd,hogy miről van itt szó,hanem menj és cirógasd az extra tiszta cicusaid!
Köszönöm neked!
22:27-es,hogy te milyen egy rosszindulatú ember lehetsz!
-"a macska tiszta állat ellentétben azokkal az anyukákkal"-?????
Te miről beszélsz?
Miért "piszkos"szerinted az az ember,aki félti a gyermekét a fertőzésektől?
Egy olyan nőt szidsz most,aki nem akarja megsérteni,megbántani az anyósát annak ellenére,hogy az semmi tekintettel nincs a kisbabája egészségére!
A macska a konyhapulton alszik,az szerinted normális és tiszta dolog??
Írta,hogy már szóltak neki,de nem ért a szóból!
"Otthon már mostam kezet" ez a válasza???
Olvasd el figyelmesebben amit írt és utána írj hülyeségeket!
Nem vagyok rosszindulatú ember, de kikérem magamnak az állattartók nevében hogy leretkesezzen, lebüdösözzön egy nyilvánvalóan hisztérikus anyuka. Képzeld el, hogy van olyan, aki nemcsak az egyszem (kétszem, háromszem) gyerekével bír foglalkozni, de van más is az életében. És IGEN, tiszta a macska lába ürítés után is.
Egyszerűen tűrhetetlen, hogy azért, mert se a barátaival se az anyósával nem tud értelmesen kommunikálni és itt osztja az anyóst, tényleg AHELYETT, hogy tényleg a problémáját oldaná meg. Ha tetszik ha nem, a férjed anyja, a CSALÁDOD, más anyuka nem tud neked tanácsot adni, te ismered őt is és a férjedet is. Még mindjárt én leszek a szemét, mert én már a helyében azonnal megoldottam volna értelmes módon és nem itt verem magam napokig a témán.
6 macskám volt eddig, most 3, eddig kb 6 toxoplazma tesztem, az utolsó 2-3 hónapja és mind negatív. A férget pedig a macskából irtják, erről hallottál? Alap, tudja is, akinek macskája van, bizonyos időközönként kötelező a féreghajtás. Plusz a lakásban tartott macskák csak a te általad tenyésztett baktériumokkal találkoznak, az meg má' csak nem büdös, nem? De ahogy mondtad azért magad után csak iszol kétszer a pohárból...?
Ha nem tudod, hogy hogy kell állatot tartani, nem kellene vagdalkozni, lehet, hogy ez itt a paramamik fóruma de akkor is. Ha a toxoplazmózist csak névről ismered, akkor ne hozd fel amúgy se... megtalálható nyers húsban, nem megfelelően megtisztított gyümölcsön és kertészkedés közben is össze lehet szedni, úgyhogy nem (csak) a macskától kell tartózkodni.
Tökmindegy, befejeztem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!