Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz evő babák anyukái ti...

Rossz evő babák anyukái ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
1éves kis fiam az utóbbi időben borzasztó rosszul eszik megmakacsolja magát nem nyitja a száját elmászik ,feláll az etetőszélbe asztalnál nem hajlandó enni,úgy tudom nagy nehezen megetetni ha szaladgálok utána,vagy játékokat elöveszek ,vagy épp fürdés közben,vqagy az asztal tetején.Lehet most sokan elitéltek és azt gondoljátok hogy nevelés kérdése ,de higgyétek el borzalmas ez az egész a számomra kikészít teljesen hogy nem eszik,én is mindig kinevettem sógornőm mikor így etette a gyereket de most salyát börömön tapasztalom milyen is ez ezért megkérnélek benneteket hogy ne hurrogjatok le csak normális válaszokra vagyok kíváncsi előre is köszönöm:)
2011. júl. 25. 21:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

utolsónak:TE MEG EGY PARASZT VAGY!!!!!

Ez nem egy helyesírási vetélkedő,meg mi az hogy ilyen embernek nem kell gyereket nevelnie??????Remélem hogy neked nincs gyereked...........aztán gondolom most fogod a %-at lenyomni,idióa az ilyen ember aki a fába is bele köt....

2011. júl. 26. 14:58
 22/23 anonim ***** válasza:

Én csak röhögök, hogy egyesek hogy felhúzzák magukat az igazságon.

Magyar emberek vagyunk, illene megtanulni írni/olvasni magyarul.

2011. júl. 26. 16:57
 23/23 A kérdező kommentje:

Na ide figyelj bunkókám aki írni olvasni nem tud az te vagy!!meg kértem a hozzád hasonló taplókat hogy hanyagoljanak ugye?ha nehéz a felfogásod akkor olvasd el többször és ne nekem pofázz hogy nem való a gyereknevelés egy ilyen stilusú emberre mint te még a kutyám se bíznám nem hogy a gyerekem!!Ha kötekedni szeretnél rossz fába vágtad a fejszéd úgy hogy felejtős vágod????

Mindenkitől elnézést kérek csak elegem van az ilyen mindent tudó annyahasában megtanuló elmebeteg tagokból...

2011. júl. 26. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!