Rossz evő babák anyukái ti hogy csináljátok?
Salyát?
Egyébként meg nem értem ezt a nagy cirkuszt. Azért nem eszik, mert nem éhes. Éhen nem fog halni. Majd eszik ha éhes lesz.
Nálunk is hasonló a 1,5 éves kisfiam. Ha nem eszik, akkor tápszert kér, hát ennyi idősen már ne azon éljen, akkor inkább én is adagolom neki a falatokat itt-ott. Éjjel még eszik ennek ellenére.
Nálatok is eszik még éjjel?
Az én lányom is folyton tömte volna az unokámat:) Most itt van nálam két hónapja, az elején semmit nem akart enni, én bizony nem kínáltam, de a következő étkezésig nem adtam enni. Már a harmadik napon el kezdett enni. Rájött, ha nem eszik, éhen marad.
Ha valamit nem kér, sose erőltetem, arra szoktam vigyázni, hogy olyat ne adjak, amit tudom, hogy nem szeret. Szerencsére, bár egy étkes gyerkőc, de nem válogatós. Sok gyümölcsöt, főzeléket kap, ha keveset eszik, akkor is megkapja a szükséges tápanyagokat. Cukorka, csokoládé nálunk nincs, nem rontom a fogait.
Szerintem ne erőltesd! Pár nap, és meglátod, enni fog.
21:26
Köszönöm válaszod de nem kellet volna.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!