Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz evő babák anyukái ti...

Rossz evő babák anyukái ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
1éves kis fiam az utóbbi időben borzasztó rosszul eszik megmakacsolja magát nem nyitja a száját elmászik ,feláll az etetőszélbe asztalnál nem hajlandó enni,úgy tudom nagy nehezen megetetni ha szaladgálok utána,vagy játékokat elöveszek ,vagy épp fürdés közben,vqagy az asztal tetején.Lehet most sokan elitéltek és azt gondoljátok hogy nevelés kérdése ,de higgyétek el borzalmas ez az egész a számomra kikészít teljesen hogy nem eszik,én is mindig kinevettem sógornőm mikor így etette a gyereket de most salyát börömön tapasztalom milyen is ez ezért megkérnélek benneteket hogy ne hurrogjatok le csak normális válaszokra vagyok kíváncsi előre is köszönöm:)
2011. júl. 25. 21:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem igazán kéne rászoktatni az "utánarohangálós", "figyelemelterelős" etetésre. Ha nem akar enni, akkor hagyd. Előbb-utóbb, ha megéhezik, akkor fog kérni kaját.
2011. júl. 25. 21:18
 2/23 anonim ***** válasza:
22%

Salyát?

Egyébként meg nem értem ezt a nagy cirkuszt. Azért nem eszik, mert nem éhes. Éhen nem fog halni. Majd eszik ha éhes lesz.

2011. júl. 25. 21:19
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is hasonló a 1,5 éves kisfiam. Ha nem eszik, akkor tápszert kér, hát ennyi idősen már ne azon éljen, akkor inkább én is adagolom neki a falatokat itt-ott. Éjjel még eszik ennek ellenére.

Nálatok is eszik még éjjel?

2011. júl. 25. 21:23
 4/23 anonim ***** válasza:
10%
Nem fog éhenalni ! Amit most csinálsz az tiszta gáz ! Ha éhes fog jelentkezni az ételért !
2011. júl. 25. 21:26
 5/23 anonim ***** válasza:
h
2011. júl. 25. 21:26
 6/23 A kérdező kommentje:
Kedves második .megkértem minden hozzád hasonlú embert hogy ne válaszoljon tartsa meg a véleményét mert nem érdekel!!!!!!!!Salyát????????nem a szomszédé----.....
2011. júl. 25. 21:27
 7/23 anonim ***** válasza:

Az én lányom is folyton tömte volna az unokámat:) Most itt van nálam két hónapja, az elején semmit nem akart enni, én bizony nem kínáltam, de a következő étkezésig nem adtam enni. Már a harmadik napon el kezdett enni. Rájött, ha nem eszik, éhen marad.

Ha valamit nem kér, sose erőltetem, arra szoktam vigyázni, hogy olyat ne adjak, amit tudom, hogy nem szeret. Szerencsére, bár egy étkes gyerkőc, de nem válogatós. Sok gyümölcsöt, főzeléket kap, ha keveset eszik, akkor is megkapja a szükséges tápanyagokat. Cukorka, csokoládé nálunk nincs, nem rontom a fogait.

Szerintem ne erőltesd! Pár nap, és meglátod, enni fog.

2011. júl. 25. 21:28
 8/23 anonim ***** válasza:
bocs, bár nem étkes
2011. júl. 25. 21:29
 9/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ kedves nagymama:)már annyiszor próbáltam ezt a módszert hogy nem adok neki enni de salyna nem megy:((egy fél napig bírtam de szerintem ő el lenne egy napig is éhen meg a tápszeren :)
2011. júl. 25. 21:31
 10/23 A kérdező kommentje:

21:26

Köszönöm válaszod de nem kellet volna.....

2011. júl. 25. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!