1 evnel nagyobb babatokat hol pelenkazzatok?
Én a 17hós fiamat még mindig a pelenkázón pelenkázom. Mivel nem megyek el mellőle,nem is tud leesni. Én ágyon nem szeretem,mert ott tud forogni a pelenkázón meg nem!
Volt vagy 6-7hós mire "kinőtte" a pelenkázót,de még mi mindig azt használjuk :)
Igen jo otlet lenne az agy de akkor at kell koltoztetnem mindent a mi szobankba(pelusok,ruhak...)de van sajat szobaja.
A parkettan van egy nagy puha jatszoszonyeg akkor szerintem ez marad.
Koszonom a valaszaitokat!
Kislányom 19 hós, de még mindig a pelenkázón pelózzuk, bár már az egész lába lelóg, csak a poppijáig fér el rajta. Utóbbi időben cumit kap ha nagyon nyügi, de őt könnyen 'el lehet bolondítani' az épp aktuális kedvenc játékával. Persze nagyon gyorsnak kell lenni a művelet közben... :-)
Ha mással nem menne, olyan dolgot adnék neki, amit máskor nem (persze nem veszélyeset), ettől meglepődik és elvan vele egy ideig. Pl. hintőporos doboz, tiszta peló, kis testápló a kezére (ezzel bekeni az arcát), stb.
Üdv.
Huuuuu allva, menet kozben? Ez igen zi tudtok valamit:):)
Furdesnel is futtaban vagy hogy? Bocs a kivancsisagert csak tanulni lehet ezekbol is, sooot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!