Babátokat soha nem fordítottátok hasra, mikor tanult meg hasra fordulni? Mikortól szeretett hason lenni, nézelődni?
Lehet jatekosan forgatni egyik oldalarol a masikra, eloszor ne hasra, vagy tedd egy pledre es gorgesd.
Masik trukk, vegyel nagy gumilabdat es tedd arra hasra, eloszor nem fogja elvezni de utanna megkedveli, azon is lehet elore, hatra es oldalra is forgatni. ne felj forgatni nem lesz semmi baja mar eleg eros a nyaka.
Meg egy trukk, fekudj hanyat tedd a hasadra viccelodj vele:),ha aztsem szereti csak felig fekudj le igy o sem lesz teljesen vizszintesben.
Ne aggódj.Szerintem ritka az a baba aki szeret hason lenni.Egyébként én is sokat akartam még nagyon picinek hasra rakni, aztán közölték, hogy pl alvásnál növeli a bölcső halál esélyét.Hát gyorsan abba is hagytam.
Neked miért nem engedte a védőnő?
Én a hasamra raktam, ahogy az egyik válaszoló írta.Nagyon jól elvoltunk úgy.Hülyültem vele, énekeltem, puszilgattam.Aztán már fekvőtámaszokat nyomott rajtam! :)
Meg én játszószőnyegre szoktattam.Lefeküdtem vele rá, és nézegettük a lelógó állatokat.Zörgettem neki, volt amelyik sípolt.Tulajdonképpen azon tanult meg forogni.
mikor hasra raktam akkor is tele raktam játékkal a látóterét.Természetes, hogy ordított, de minden nap kicsit tovább maradt hason, és ez bevált..
Utolsó vagyok.
Szerintem nem kell erőltetni.Nincs azzal semmi baj ha nem akar hason lenni.
Nem is hallottam még ilyet hogy a védőnő nem engedi hogy hason legyen a baba?Persze altatni nem tanácsos úgy,a bölcsőhalál miatt,na de játszani sem?Úgysem hagyod egyedül...
Nagyon jó tippeket írtak itt előttem,nálunk a játszószőnyeget vált be,az érdekelte,de mondjuk nálunk csak az első hónapban sírt,azóta imád hason lenni:)
Ne aggódj,előbb-utóbb meg fogja szeretni,csak kitartónak kell lenned,minden peluscsere vagy etetés előtt rakd hasra egy pár percre és növeld fokozatosan az időt!;)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!