Hordozós, kendős, mei-tai-os anyukák! Ilyen időben hogyan öltöztetik fel babátokat amikor sétálni mentek valamilyen hordozóval? És ti mit húztok fel?
Szia!
Nekünk ma volt az első ilyen sétánk, picit izgultam is :D, de tök jó volt!
Rajtam egy csimma+leggigngs+testhez simulós garbó+csinos rövid irhakabi,
babun hosszúujjú body+harisnya+egy átmeneti overál (tehát nem kályhameleg, orkános, csak egy sima polár) + sapka+sál.
És majd meggyúltam!:)
Decemberben már lesz horodzótakarónk is, a hidegebb időben ez egy plusz réteg lesz, mert a mei-tai alá már jobban nem szeretném felöltöztetni, az nem lenne neki kényelmes.
Én varratok, találtam a neten egy jó varrónőt, aki ilyenekkel foglalkozik, saját elképzelés alapján készít egyedileg mindent! És olcsóbb is! Már írtam neki, megbeszélés alatt van az ügy!:))))))))))))))
Ha gondolod, megadhatom az e-mail címét :)
Szia!
Én két éve télen, mikor a lányom született, akkor ugye elől hordoztam!ÉS rajta azitthoni ruha volt, plussz sál sapka, mert Ő is bebújt velema kabátba!Apáét hordtuk így kényelmesen belefértünk, mindketten!Ugye rajta a 3 réteg kendő is ott volt!
De mostanában mei tai alá én ugyanúgy öltöztetem mintha gyalog mennénk, mert szerintem az nme melegít!Mert az oldala a lába teljesen ki van!Csak a háta van a mei tai alatt!Ott is csak a hóna alá ér!
Mekkora a babád, hol hordozod?Ettől sokminden függ!
Az én "apróságom" 8,5 hónapos. Nandu kendőben hordozom, és elöl. Többnyire babakocsival járunk, csak ha bkv-zni kell, akkor kötöm magamra.
Én arra gondoltam, hogy harisnya, hosszú ujjú body, és arra az overál. Cipő, sapka, sál.
Én meg rendesen felöltözök, mintha sétálni mennénk, csak a kendőt a kabátom alá veszem fel, és max nem cipzározom össze magamon (úgyse érne be). Csak olyan furinak gondolom, hogy kendő és alatta overálban "nyomorog" szegénykém.
Szia!2. vagyok!
Szerintem ha overállt adsz rá, akkor mindenképp a kebátod fölé kösd!
Bár én nem szerettem ha a hideg kabátomhoz ér az arca, így én ilyenkor rétegesen öltöztem, és egy vastag polárt vettem felülre!Arra kötöttem a lányom kívülre!Szerintem ez nektek is jó!És azt ne felejtsd el, hogy a nandu kendő elég vastag magában is!
De nekem az volt a legkényelmesebb, hogy apa kabátja alá kerültünk mind a ketten :)Így rá se kellett az itthoninál több gönc, csak sapka!Mi így vásárolni jártunk!Mert ha lehúzom a boltban a cipzárt, akkor meg pont jó neki is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!