Ha a kisfiam szeme állandóan lila karikás (de biztos nem fáradt) utalhat valamilyen betegségre/hiányra?
1,5éves. nagyon fehér,világos bőrű kisfiú. szinte mindig karikásak a szemei, nagy lila foltok a szeme alatt. főleg a délutáni órákban. de tényleg mintha bevertek volna neki 2t. (pedig szó sincs ilyesmiről természetesen)
aludni alszik rendesen, este 9től 6-7ig.
napközben meg 2,5órát minimum, de van h 3,5órát.
szerintetek utalhat ez valamire? vérszegénység, vitaminiány ezek merültek fel bennem.
kedden megyünk a 18hós oltásokra a dokinénihez, megkérdem tőle, addig is várom a véleményeteket!
Ezek közül bármelyikre utalhat.
Vagy lehet egyszerűen csak öröklött,mint nálam.Nekem nem csak lila színe,hanem" mélysége" is van.Ipari erősségű korrektort használok.
Szia!
Az én fiam 2 éves múlt, dettó ilyen a szeme. Kérdeztem a dokit, védőnőt erről mert én is ugyanezekre gyanakodtam mint Te. Azt mondták ha vérszegény lenne, akkor "világítana" a füle, tehát átlátszó lenne, és hamar elfáradna stb. Ezek a tünetek nem állnak fent, és a vitaminhiány sem. Egyszerűen csak fehér bőrű, és még vékony a bőre tehát az erek átütnek. Na meg az apjától is örökölte ezt a szem alatti karikát. Ő is borzalmasan néz ki 2 éjszakás műszak után. Szóval én megnyugodtam, pedig tényleg olyan az én kisfiam is mintha megvertük volna. Majd kinövik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!