Mászás és a lila térdek?
Mikor a babam kb. 5 honapos volt amikor kaptunk ismet egy korhazi csomagot kuponokkal meg mintakkal (kulfoldon elek de olyan mint otthon a felicitas???) abba volt egy ajandek terdvedo maszo babaknak. Nallunk nagyon bevalt. A reklam cetlin amit hozza tuztek azt irta, hogy barmely bababoltban kaphato. En nem vettem mert minket ez az egy is eleg jol kiszolgalt habar mar 9-10 honaposan elegge kinyult a sok mosastol es kezdett le-fel csuszni de ekkor mar nem akartam ujra beruhazni. Addig tokeletesen a terden maradt, ki van parnazva teljesen es jol raszorul anelkul, hogy a babat zavarna. Kb. Ilyenre gondolok:
Szerintem probald meg valamelyik bababoltba, biztosan kaphato. Sajnos nem elkepzelesem sincs, hogy mennyibe kerulhet.
Huuu,nagyon jó amit az első belinkelt!!!
Nálunk is járolap van meg padló,de soha nem voltak lilák a gyerekek térdei,nekem ez egy kicsit fura hogy a tiédnek annyira. Nagyon érzékeny lehet a bőre
Árnika krém a térdecskére.
Ha fájna, zavarná akkor nem mászna.
Mind a 2törpém nagyon ügyes, náluk mászás miatt nem láttam még lila foltot, rajtam több van, a nagyon meg a rohangálás miatt van.
egy játszós szőnyeg és egy 9dbos habtapi van a lakásban, a többi laminált padló és kő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!