Bodzát teában hány hónapos kortól lehet itatni? Ajánlana valaki valamilyen teát, ami ízesítés nélkül is finom? Milford gyümölcsteákat néztem, amiben van bodza vagy cseresznye azt ihatunk 7 hónaposan? Sajnos a vizet nem fogadja el.
Én édesköményt szoktam citromfűteával keverve, ízesítés nélkül is finom, nyugtató és görcsoldó! (Még én is megiszom:-))))) Variálhatod ánizzsal és kapormaggal (ha nincs otthon saját, kertben szedett, drogériában, gyógyszertárban kapható...), hú, egyik variáció finomabb, mint a másik!!!
Bodzateát (virágból készültet) nagyon kis korban nem szoktak, de ennyi idősen szerintem már lehet - meghülésre nagyon jó, kihajtja a náthát, csak arra kell vigyázni, hogy akkor nem szabad, ha lázas a gyerkőc!
Van pickwick rooibos tea, nem kell ízesíteni, mert édeskés az íze. A citromfú is jó, mi pl. mostanában borsmentát iszunk.
Milfordot nem vettem még, de olvasd el az összetevőjét, hogy van-e benne tea, vagy csak a gyümölcs. Ha tea is van benne ne vedd meg, mert izgató hatású, olyan, mint a kávé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!