A Nurophen ennyire finom, vagy az én "főztöm" rossz?
Fiam 6 hónapos, 1,5 hónapja küzdök a hozzátáplálással (még egy kajálást sem sikerült kiváltani).
Jön a felső foga - tegnap és ma este is kapott Nurophent (narancsos) kanálból. Úgy ette, hogy én így még nem láttam a kisfiamat (ügyesen nyitotta a száját, falta, cuppogott, várta az újjabb falatot...)
Más babájának is így ízlik a gyógyszer?
Holnap bepróbálkozom az üveges kajával!
De jó Neked! :)
Az én 17 hónapos lányom ha csak meglátja a Nurofenes üveget, már rosszul van. Nagy ordítások, tiltakozások közepette alig tudom belediktálni a gyógyszert.
A házi kosztot viszont megeszi. Hál' Isten! :)
22 hónaposom is szereti. De előle a Lándzsás útifű szirupot is dugdosni kellett, mert ha meglátta, ordított, hogy adjunk neki. Nem tudom, kóstoltátok-e már? Hát... szörnyen keserű, szerintem.
Marha nagy mákom van vele - mondták a kórházban is, mikor benn voltunk 1 hetet. Behalnék, ha ellenkezne, mert minden este Aerius szirupot kell innia.
De jó, hogy írtad! (előző)
Legközelebb én is eprest veszek, az hátha jobban csúszik majd! Nem tudtam, hogy epres is van. Sosem kérdezték eddig, hogy milyet kérek.
Az én lányom eddig még nem kapott semmilyen gyógyszert, de pl a házikosztot ugyanúgy eszi mint az üvegeset.Mondjuk zömében üvegeset kap, de abból is van többféle ízvilág.Ő a natúr ízeket pl jobban kedveli, mint amelyiknek íze is van.
8,5 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!