Hogy szoktátok elaltatni a 3és fél hónapos babátokat?
Én cicin altattam annyi idősen a gyerekeimet. Vagy babakocsiban.
Mondjuk a ringatás nálam gerincprobléma miatt szóba sem jött...
Én azt mondom, igen, mert szüksége van még az anyukájára. Ranschburg Jenő, aki számomra hiteles a gyereknevelés témában, ő is azt mondja.
Aztán vannak mások, akik szerint nem jó. Neked jó? Hosszú távon is?
Én sokáig magamon altattam, ringatni nem kellett. Mostanában kezd leszokni róla, inkább a kiságyában akar elaludni, nekem meg hiányzik a szuszogása. Olyan jó volt este összebújni. Most már ritkán igényli, csak ha nyugtalanabb, vagy túlpörgött. Akkor ringatni kell, de én ülve szoktam, inkább hintázok vele együtt.
Majd itt is biztos kapsz ilyen meg amolyan válaszokat is. Neked kell eldönteni, hallgass a szívedre és az anyai ösztöneidre.
Nálunk cicin vagy ringatva vagy babakocsiban megy az altatás.
Az első babámmal is így volt, nem lett semmi káros hatása. 6 hó körül pár hétig elaludt szinte magától mert szopizta az ujját. Sajna vagy nem de hamar abbahagyta és maradt a cici és a babakkocsi, neki sem volt már kényelmes a cipelve elalvás.
Na persze ő soha nem volt másra bízva, nem volt senki akit eleget látott volna ahhoz hogy ellegyen vele. Így gond sem volt a másnál megnyugvás, hozzá sem érhetett senki :(
Azt próbáld meg hogy nem várod meg míg nagyon mélyen elalszik, nem árt ha még szétnéz a kiságyban, mielőtt elalszik. Hátha egyre éberebb állapotban le tudod rakni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!