Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktátok elaltatni?

Hogy szoktátok elaltatni?

Figyelt kérdés
hogy szoktátok elaltatni a babát? Írjátok mennyi idős a baba.
2011. jan. 19. 10:15
 1/10 anonim ***** válasza:
6 hónapos a lányom, ha meglátom rajta, hogy álmos rögtön beteszem a kiságyba, cumi és pár perc múlva alszik, de ha nincs olyan jó napja akkor esetleg kocsiban tologatom, mint épp most is :) de ez ritkábban fordul elö.
2011. jan. 19. 10:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Pont tegnap tettem fel én is ezt a kérdést mert egyszerűen katasztrofális az alvás.7 hetes a fiam és pár napja kezdte el az esti fürdetés után a hisztijét.Tegnap fürdés után kaja, büfi, pár kedves szó és irány a kiságy.Nem igen tetszett neki és volt is sírás rendesen de 9 percig tartott csak és közben odamentünk megsimogattuk a fejét de nem vettük fel 10 perc után csendben nézegetve elaludt kb 9-kor és nem fél 1-kor mint elötte.Ma reggel is így csináltam most már 1 perc sem volt a sírás és már aludt is.Nagyon kemény hallgatni de jót tett neki mert azóta ha felkel mosolyog és nem üvölt mint eddig.Ha nincs semmi baja amiért síra akkor az a 10 perc szerintem elég neki ahhoz, hogy megnyugodjon és elaludjon föleg ha közben párszor megsimized.
2011. jan. 19. 10:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Két évesnél: mese, kuckózás, alvás. Fél évesnél: szopi, ágy, alvás. Na jó, néha cicin alvás, ágy.
2011. jan. 19. 10:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Én így csinálom és jóúton járok. Persze vannak negatív hangok.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2011. jan. 19. 10:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

nálunk kezdettől fogva szopi, büfi, peluscsere,puszi be a kiságyba, egy simi és ki a babaszobából.

7 hós korától sajnos egy betegsége miatt tápszeres, de ugyan ez,azzal a kivétellel, hogy az ölembe megissza a tápszert, majd be a kiságyba, 21 hónapos és működik.

ha sirdogál, akkor kiveszem, mert valószinű nem fáradt még eléggé, ahhoz , hogy elaludjon.

Akkor még mesélek neki(semmi aktiv játék) és a végén visszateszem.

Szerintem jó rendszer neki is nekünk is :-)

2011. jan. 19. 10:27
 6/10 anonim ***** válasza:

9 hónapos és ringatni kell sajnos, nem tudom leszoktatni róla. :(

Egyedül este alszik el járkálás, ölben ringatás nélkül. Fekszik mellettem az ágyon, jön-megy és elalszik. Ezt nappal nem tudom elérni nála, csak sír, ha nem veszsem föl. Amúgyis katasztrofálisan alszik.

2011. jan. 19. 11:08
 7/10 anonim ***** válasza:

8 és fél hónapos a kisfiam...ha látom hogy álmos,irány a kiságy,cumi a szájba,puszi,és kijövök!Max.5 perc és alszik!Miután elaludt,kiveszem a cumit a szájából...ennyi!

Néha lefektetés előtt picit hintázik,az a maradék erejét gyorsan kiszívja,és utána zsupsz az ágyikóba!:)

2011. jan. 19. 11:18
 8/10 anonim ***** válasza:
8 hós!ha látom rajta,hogy elfáradt ölembe veszem énekelek neki 2-3 dalt majd felhúzok egy zenélő játékot ami nyugtató zenét játszik majd szépen lassan beviszem a kiságyába,leengedem a redőnyt félig,be az ágyba,puszi,cumi és kijövök!Pár perc nézelődés ,forgolódás után elalszik!Ez így van 1,5-2 hónapos kora óta!
2011. jan. 19. 11:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Két és fél éves: mese, ivás, betakarom és alszik.

Másfél éves: ágyba betesz, tápszer és elalszik rajta, mostanában van, hogy nem alszik el, akkor hasra fordul betakarjuk, elköszönünk tőlük, lekapcsoljuk a villanyt és szépen elalszanak maguktól.

2011. jan. 19. 14:33
 10/10 A kérdező kommentje:

Én pár perc ringatás, lerakom hasra, mert úgy szeret aludni, simogatom a hátát és a kis fejét, 2 perc és már alszik is. De csak ha fáradt. 1 hónapos kora óta

6 hónapos kisfiú

2011. jan. 19. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!