Dunakeszin élő anyukák, hová szoktatok menni babátokkal?
Kislányom 9 hónapos, programokat keresek Neki. Uszodába járunk hetente egyszer, de szeretnék Vele többet kimozdulni, azt gondolom sem neki sem nekem nem ártana ha társaságban lennénk!
Köszönöm a válaszokat!
Ringató pl. jó, szerdánként van 11-fél 12-ig. Vagy pár hónap múlva mehettek már játszóházba (a lakótelepen van a mesekert, az Auchannál meg az Élményváros, de oda csak kocsival lehet menni, ezért mi még nem voltunk.) Van baba-mama torna is. Ha megtanul járni, Csiribiri-torna az Oxy Fitnessben (még ott sem voltunk, de tervben van.)
De mi egyelőre játszóterezünk.
Köszönöm a választ!
A ringatót én is néztem neten. Helyileg hol van? Ti voltatok már? Milyen?
Mi még tavaly voltunk, akkor más tartotta. A mostani időpont nem az igazi az alvás miatt, meg a másfél éves kisfiam inkább már csak rohangál és a többieket zavarja.
A gyártelepi vasútállomásnál van egy oviban, nem tudom, pontosan hol, térképen meg lehet taláni. :) Szerintem a Ringató nagyon jó dolog, énekek vannak meg mondókák, amiket otthon is lehet játszani. Egy próbát megér.
Csak azért írok, hogy elmentsem a kérdést.
2 éves a kislányom, már nagyon nyűglődik velem, neki keresek programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!