Anyukak ti ilyen hidegben ki szoktatok menni a babaval setalni? Ha igen mennyi idore?
Ilyen hidegben??? Napközben +6-7 fok van. Persze, hogy kimegyünk (bár most inkább a szmog miatt nem) -5 fokban is ki szoktam menni.
Most 14 hónapos a kicsi, de tavaly is sétáltam vele télen, beöltöztettem alaposan (nem túlzottan) és sétálgattunk (ő aludt) jót tesz nekik a friss levegő.
Most napközben min 2X kint vagyunk (visszük a nagyot oviba) illetve délután ovi után játszótereünk egy kicsit. Esőben is kimegyünk (imádnak pocsolyázni) hóba is,és nem túl nagy szélben is. ha mondjuk -15 fok lenne akkor azért nem sétálgatnék, de addig igen.
Megőrülnék, ha egész télen nem mennék ki tuti.
Én meg is zakkanék, ha nem mennék ki emberek közé. Nem azért, mert kín nekem a gyerek, hanem azért, mert néha jól esik emberi beszédet is hallani, sétálni, friss levegőt szívni, na meg ... azért vásárolni is kell.
4 hónapos a lányom, napi 2× sétálunk kb. 2-3 órát. Ő ekkor alszik a babakocsiban, itthon max 30 percet alszik. Teljesen egészséges, jó kedvű és kiegyensúlyozott. Volt, mikor kihagytuk a sétát, nyüglődött egész nap..
Én rendesen felöltöztetem, betakarom és rárakom a lábzsákot. Eddig még sosem fázott.
Ráadásul, nálunk +8 fok van mostanság nappali átlagban, ugyhogy még nem is hideg..
5 hónapos a kisfiam, 11 órakor eszik, ezután kb. fél1-ig kint vagyunk, teszünk egy nagy kört a városban, vásárlás,posta, stb...
Hosszú body+harisnya+meleg overál+takaró, sapka,sál, így megyünk. (viszek a biztonság kedvéért még egy plusz takarót és lábzsákot is, ha hirtelen beköszöntene a jégkorszak :D)
Sőt, mostmár este is ki fogunk venni, vettem egy mei-tait+hordozótakarót és estére azzal fogunk útra indulni. Most legalább igazán friss a levegő!
Annyi a lényeg, hogy jól fel kell öltözni.
3 gyerkőcöm van. Mivel a nagyokat nem aszalhattam idebent ezért már a legkisebb pici korától kint vagyunk délelőtt is 1-2 órát délután is 1-et legalább.
Megzavarodnak ha egész nap bent ülünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!