Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Levegőzés pici babával ilyen...

Levegőzés pici babával ilyen hidegben?

Figyelt kérdés
Igaz,hogy -5 C-ig lehet csak ilyen időben kimenni a babákkal? Hogy oldjátok meg ilyen hidegben a levegőzést?
2009. dec. 20. 17:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Pár nap és jobb idő lesz, addig marad a szoba.

1 éves baba

2009. dec. 20. 17:10
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem megyünk ki. 5 hónapos a kislányom. Picit kiállunk felöltözve az ablakba :)
2009. dec. 20. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Maradunk a szobába ! Nagyon hideg van !
2009. dec. 20. 17:21
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
-5 fok alatt akkor ki sem lehet menni a babával sétálni, boltba, vagy a főtérre vásárolni??Akkor aki egyedül neveli a babáját,és nincs aki segítsen neki, az hogy oldja meg télen, hogy ne halljon éhen, és ne golyózzon be otthon egyedül??Fél éves baba anyukája
2009. dec. 20. 17:23
 5/11 anonim ***** válasza:
36%
Dehogynem ! Csak most bőven -5 fok alatt vagyunk !
2009. dec. 20. 17:26
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

Ha ki kell menni, akkor ki kell menni. De csak "úgy" sétálgatni nem megyünk ki.

Ma nem mentünk ki a 11 hónapos babámmal, de tegnap vásároltunk 1 órányit. Majd megfagytunk apával, azért ma sehova nem megyünk. Nagyon fúj a szél is és csak sportkocsiba nemigazán lehet betakarni úgy a babát, mint egy csukott babakocsiban. Azt leengedni sem lehet vízszintesig, szóval nem mentünkk ma sehova.

Éhen nem halunk, 1-2 napra való koszt van itthon.

2009. dec. 20. 17:28
 7/11 anonim ***** válasza:
44%

Én kivittem ma is és tegnap is a 3 hónapos fiamat, jól felöltöztettem, egy vastag sálat kötöttem a szája elé és kint sétáltunk egy 10 percet. Kb. 2 perc után el is aludt, míg bent csak nyűglődött.

Egy előző kérdésre adott válaszom. Lehet lepontozni, de én nem vagyok a "széltől is óvom a gyerekem" anyuka. Bent egyszeráen nem bírok vele, csak ordít, nem segít az ablakban állásos levegőzés sem, úgyhogy mi kimegyünk.

2009. dec. 20. 17:50
 8/11 anonim ***** válasza:
35%

Tegnap muszáj volt kimennem,mert a férjem nappal alszik,éjjel dolgozik,a bevásárlás az enyém.Jól bebugyoláltam,még az esővédőt is felraktam,úgy mentünk ki.Elintéztem a dolgom,irány haza.Ma nem mentünk ki.Amúgy -5-ig kimegyünk.

4 hós kislány anyukája

2009. dec. 20. 19:16
 9/11 anonim ***** válasza:
35%
Voltam kint 9 hónapossal kb fél órát, kicsit lapátoltam, sepertem a havat. Az apja a naggyal elment szánkózni.
2009. dec. 20. 20:25
 10/11 anonim ***** válasza:
35%
Tegnap nálunk egész nap esett a hó és hordta a szél, így nem voltunk kinn. De ma sütött a nap is kicsit(bár ez csalóka jelenség), de kivittem 15-20 percre. Amíg mi havat lapátoltunk, a 7 hós kisbabánk a kocsijában nézegelődött. Szerintem jól esett neki, mert addig nyűgös volt és utána szépen elvolt.
2009. dec. 20. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!