Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet egy nyugtalan, alig...

Mit lehet egy nyugtalan, alig alvó babával csinálni ebben a hidegben?

Figyelt kérdés
Már nagyon kivagyok, hogy a 4fal közé vagyunk zárva, de nem merek kimenni vele sétálni, mert még csak 15napos; félek, hogy megfázik. Hiába sétálgatok vele bent, az nem ugyanaz. Játszani még nem tudunk és kezdek teljesen bedepizni.
2009. jan. 8. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Fektesd magad melle, es erezzen tegedet. Akkor biztos, hogy megfog nyugodni a babad. Te olvashatsz is, mikozben o melletted van.

Szoptatod?

Nagyon merges, ideges a stilusod, miert? Ne depizzel, az megrosszabb a babadnak is, pihenjel otthon, persze hogy nem tudod kivinni, hiszen 2 hetes megcsak.

Latogatok nem mennek hozzatok?

A zene is nyugtato, hallgass zenet, es szeresd a babadat. Nem lehet semmi kulonoset csinalni, meg nagyon pici a baba.

2009. jan. 8. 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:

sztem öltöztesd fel, és menj ki vele. nagyon melegen öltöztesd, alaposan takard be( több takaró), tedd fel a babakocsira a lábzsákot, és egy 20 percet sétálj vele. Úgy takard be hogy csak a szeme látszódjon ki, így az orrán sem tudja beszívni a hideg levegőt.

Jót fog tenni mindkettőtöknek

2009. jan. 8. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:
kicsit rossz ez a ídőszak olyan depis. nekem is volt ilyesmi egy-két nap mindig aranyosabb lesz és a hétvégén ott a család meg délután is ránk nyít valaki .legyünk boldogok hogy minden rendben van velünk :)
2009. jan. 8. 11:39
 4/5 anonim ***** válasza:

December 7-én szültem, és én már 6 naposan kivittem a babámat. Nem fog megfázni, vidd ki nyugodtan, öltöztesd fel rendesen.

Én egy hétig az erkélyre raktam ki, minden nap egy kicsit többet. Két hetes kora óta minden nap megyünk sétálni, most már akár egy órát is. Imádja, egyből bealszik a jó levegőn :)

Ne izgulj, semmi baja nem lesz a babádnak, ha kiviszed, sőt, csak jót teszel vele!

2009. jan. 8. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kiviheted sétálni. Ha mégsem szeretnéd, akkor vidd el autózni. Az én 6 hetes fiam imádja. Ha már borul a bili és egész délután sírt, akkor berakom a kocsiba és autózunk, nekem is jól esik..:-D Na ott mindig alszik és van egy kis levegőváltozás is ugye....
2009. jan. 8. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!