Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukak ti ilyen hidegben ki...

Anyukak ti ilyen hidegben ki szoktatok menni a babaval setalni? Ha igen mennyi idore?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 08:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A friss levegő nagyon jót tesz a babáknak.

Vannak helyzetek, amikor nem ajánlott kivinni:

1. erős szélbem

2. ködben

3. nyáron délben

4. télen -5 fok alatt.

Ha felszáll a köd, és egy kicsit melegszik az idő ki lehet menni simán!

2011. nov. 18. 10:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Én -10 fokban is kiviszem, én úgy tudom, hogy -5 fok alatt altatni nem szabad kinn, de mi mindig kimegyünk, ha tehetjük, ha csak pár percre akkor is. Sajna a szmogriadó miatt napok óta nem voltunk, már minden bajunk van, nekem is meg a 3,5 évesnek, a 10 hónapos kicsi meg sírva ül a bejárati ajtó előtt, hogy mikor nyitom már ki! :(

Most még nincs hideg. Nálunk tegnap nap közben is 8 fok volt. Ilyenkor min 1-1,5 óra!

2011. nov. 18. 11:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Én napi 2x viszem születése óta!Még nagyon jó idő van!!!Mi lesz veled ha -10 lesz:))).Kb.1 órát vagyunk kint délelőtt,2-t délután.
2011. nov. 18. 13:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Off: Miért nem szabad -5 °C alatt altatni?!

Az én lányom még a babakocsiban elalvó típus ... nyilván nem fogom a séta miatt ébren tartani szegényt..

2011. nov. 18. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!