Mit csináltatok az első 6 hétben?
Természetes, hogy pelenkáztatok, öltöztettétek, fürdettétek, altattátok, etettétek, DE! ezen kívül?!
Milyen napi 'programok' voltak még? Mennyit tudtatok pihenni?
Védőnőm szerint a túlélésről szól az egész. Van benne valami, de nem hinném, hogy 6 hét kell ahhoz, hogy összeszokjak a picurral. Vagy igen???
Újra én vagyok,aki azt írta, hogy sokan elhagyják magukat. Hahó, nem túlélni kell, hanem megélni, átélni. Megérteni a védtelen kisbabát, szeretetet adni neki, még akkor is, ha sírhatnékunk van! Ne azt lássa, hogy őt túl kell élni. Éld át mélyen az ő érzéseit, és segíts neki! A többi nem számít. A vasalás, mosogatás megvár, ha tudsz, pihenj vele, érezze a közelségedet!
Éld meg, éld át ezt a korszakot!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hali!!!
Mára már 5 hónapos a lányunk. Húúúúúú, hát volt minden, amit itt leírtatok. Én egyszerűen azt mondtam, hogy nem vagyok képes erre. Minden amit én úgy gondoltam, hogy hihetetlen rossz és hogy mekkora probléma, vissza nézve lótúró sem volt! A védőnő mindig nyugtatott, hogy az én lányomnál ezerszer rosszabbak is vannak! Most már belátom, hogy igen.
Ahogy hazajöttünk a kórházból átaludta az éjszakát, talán 2 hét volt az, amíg egy éjszaka max. 2× fel keltünk hozzá.
Nagyon kiegyensúlyozott és vidám törpe :]]]]]]]]]]
Szeretnék majd még egy gyermeket, de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem lesz.. mert még egy ilyen tüneményt nem fogok kapni az élettől!
12.válaszoló vagyok!
Szívből gratulálok a Kicsikédhez!!!
Az enyém most másfél éves,hááát nem könnyű,de azt mondják kis gyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond:))))
Egy a lényeg,hogy egészségesek,szépek és imádjuk Őket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!